Libnet.ro
UNICEF

22:31

Un Mos Craciun a ramas agatat, de barba, de tavanul unui centru comercial in Marea Britanie

B1 B1,
Un Mos Craciun a ramas agatat, de barba, de tavanul unui centru comercial in Marea Britanie

Un Mos Craciun a ramas agatat, de tavanul unui centru comercial din Marea Britanie, in timp ce isi facea intrarea in scena. Incidentul a avut loc in Reading, o localitate din comitatul britanic. continuă pe B1

Mos Craciun te invita la Expo Craciunul Verde la Hanul lui Manuc.

Dragii Mosului, Pentru ca doresc sa fiti mereu sanatosi si fericiti, eu, al vostru Mos Craciun, impreuna cu prietenii mei buni de la revista Tratamente Naturiste, am planuit sa va facem un dar minunat, care sa va readuca in suflete atmosfera calda si plina de iubire a sarbatorilor de iarna din copilarie. Dupa cum ma stiti, eu sunt batran, dar mereu vesel si plin de viata. Dupa cum va stiu prea bine, de la mic la mare, cu totii va doriti si aveti nevoie de sanatate, pentru a va putea bucura de .

Ce frumos! Angelina Jolie si-a ajutat copiii sa ii trimita scrisori lui Mos Craciun.

Actrita americana Angelina Jolie isi iubeste copiii, implicandu-se cu caestia in multe activitati importante pentru ei. Recent, de pilda, i-a ajutat pe cei sase puisori ai ei sa trimita scrisori lui Mos Craciun, vineri, de la oficiul postal dintr-un sat din Marea Britanie. Cei sase copii ai cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh si gemenii Knox si Vivienne - s-au deplasat insotiti de mama lor la oficiul postal din satul Littlebourne din comitatul britanic Kent, de .

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )