Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mos Craciun e la Targoviste. S-a pregatit cu mii de cadouri pentru cei mici

Adevărul Adevărul,
Mos Craciun e la Targoviste. S-a pregatit cu mii de cadouri pentru cei mici

Mos Craciun a sosit la Targoviste, vineri, 16 decembrie, si va poposi in fosta cetatea de Scaun pana vineri, 23 decembrie. El va imparti cadouri la Primaria Targoviste. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cand ii mintim pe copii ca exista Mos Craciun

Ajunul Craciunului este aproape. intr-o noapte Mos Craciun si renii sai vor vizita casele copiilor cuminti de pe tot globul, oferind cadouri. Desigur, stim cu totii ca acest lucru nu este adevarat, dar este bine sa le spunem copiilor altceva?.

Scoala lui Mos Craciun. Cateva sfaturi despre cum sa-l copiezi cat mai bine pe darnicul batranel

Oricine ii poate da viata lui Mos Craciun, dar putini se pot mandri ca fac o profesie din asta. Pentru ca persoanele care isi doresc sa faca asta toata viata au fost infiintate in lume mai multe scoli de Mos Craciun.

Teoria relativitatii ar putea explica misterele legate de Mos Craciun

Potrivit Stiri din lume, modul in careMos Craciun reuseste sa intre pe horn fara a fi vazut sau auzit,in conditiile in care parcurge tot Globul intr-o noapte, ar putea fi explicat prin Teoria Relativitatii. Nu foarte multi oameni l-au asociat pe Mos Craciun cu notiunile de fizica, insa un cercetator crede ca teoria relativitatii poate [].

Elfii lui Mos Craciun, spectacol caritabil pentru o eleva care sufera de leucemie, programat pe 19 decembrie

Toti oamenii cu suflet care doresc sa faca o donatie pentru insanatosirea unei copile care sufera de leucemie sunt asteptati la spectacolul caritabil !Elfii lui mos Craciun, din data de 19 decembrie.

Viata unui Mos Craciun de mall: Nu iti vine sa crezi cat sunt de darnici copiii. Pana la un moment dat, cand ajung adulti...

Traian Tarta are 59 de ani, este din Satu Mare si este angajat al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura. Pana aici, nimic neobisnuit. Totusi, pentru al doilea an la rand, in perioada sarbatorilor, seara de seara, dupa ce vine de la lucru imbraca hainele de Mos Craciun si merge in mall-ul din oras, acolo unde se intalneste cu copii.

Mos Craciun i-a vizitat pe micii rugby-sti ai Grivitei |VIDEO

Copiii de la RC Grivita au fost vizitati deja de Mos Craciun, chiar la sediul clubului, ca in fiecare an.

O MINCIUNA VIRALA: Povestea baietelului care a murit in bratele lui Mos Craciun este FALSA!

Povestea baietelului care a decedat in bratele lui Mos Craciun nu a fost confirmata de niciun spital. Dupa ce au fost contactati de mai multe publicatii, reprezentantii spitalelor din Knoxville.

FOTO in vizita la atelierul de globuri al lui Mos Craciun. Fabricuta are si comenzi din strainatate

O fabrica de globuri de iarna din Pucioasa judetul Dambovita) lucreaza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile. Pe langa asta, cele sase angajate ale atelierului isi rapesc din timp pentru a-i invata pe prescolari sa-si picteze propriul glob de Craciun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )