Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mos Craciun vine cu mancare de la catering. Cat ne costa sa primim direct acasa mancarea traditionala, de Craciun

Adevărul Adevărul,
Mos Craciun vine cu mancare de la catering. Cat ne costa sa primim direct acasa mancarea traditionala, de Craciun

Tot mai multi sibieni aleg o varianta la indemana pentru masa traditionala de Craciun. Persoanele foarte ocupate isi primesc musafirii cu bucate traditionale, comandate la firmele de catering. continuă pe Adevărul

Craciunul gospodinei moderne cu mancare de catering se face. Cat costa o masa de Craciun livrata direct la usa

Mai sunt mai putin de trei saptamani pana la Craciun si gospodinele incep si-si faca deja listele de cumparaturi. Masele sarbatorilor de iarna au cateva bucate bine stabilite in fiecare casa, dar prepararea lor tine si de pricepere sau de timpul fiecarui bucatar.

FOTO Renii lui Mos Craciun din fata primariei se pot inchiria

Renii lui Mos Craciun au ajuns in fata Primariei din Arad, unde vor putea fi admirati de catre copii si turisti pana dupa sarbatorile de iarna.

FOTO Bancurile despre bradul-veioza au avut efect. Ploiestenii au brad natural impodobit in centrul orasului si bonus un Mos Craciun

Interminabilele bancuri despre bradul ecologic din centrul Ploiestiului, dar si o mobilizare a opiniei publice, aproape fara precedent in oras, au avut efect. Autoritatile au impodobit si un brad natural. Din pacate, bradul din gazon si-a primit si perechea, un Mos Craciun care aminteste de un spiridus cu mustata si pantofi imensi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )