Libnet.ro
UNICEF

22:30

La Moscova, Putin si Erdogan au decis: de joi de la miezul noptii, avem incetarea focului la Idlib

Adevărul Adevărul,
La Moscova, Putin si Erdogan au decis: de joi de la miezul noptii, avem incetarea focului la Idlib

Dupa sase ore de discutii, cei doi lideri politici care, din nou foarte evident, sunt coordonatorii de joc in Orientul Mijlociu, au ajuns la o concluzie care, imediat, a produs un oftat de profunda usurare in capitalele interesate din zona respective, dar si poate mai ales) in Europa care poate spera la un rastimp in care sa incerce sa rezolve problema exploziva a migrantilor ilegali. continuă pe Adevărul

UPDATE Siria: incetare a focului in Idlib de joi, miezul noptii (Erdogan)

Presedintele turc Erdogan anunta o incetare a focului in provincia siriana Idlib, joi, de la miezul noptii, dupa discutiile pe care le-a avut la Moscova cu omologul sau rus Vladimir Putin, scrie AFP.

Erdogan, dupa intalnirea cu Putin: incetarea focului la Idlib va intra in vigoare de la miezul noptii

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat dupa intalnirea de la Moscova cu Vladimir Putin, intrarea in vigoare de joi, la miezul noptii, a incetarii focului in provincia siriana Idlib si avertizeaza ca Ankara va riposta la orice atac al regimului, relateaza AFP.

Razboiul despotilor. 15 civili, printre care un copil, au fost ucisi in atacuri aeriene ale Rusiei in Idlib, inainte de intalnirea Putin-Erdogan de la Moscova

Cel putin 15 civili, printre care un copil, au fost ucisi in timpul unor atacuri aeriene ruse in regiunea Idlib din nord-vestul Siriei, ultimul mare bastion al jihadistilor si insurgentilor, a raportat organizatia nonguvernamentala Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), informeaza AFP. Pe acest fundal, la Moscova, are loc intalnirea dintre Vladimir Putin si Recept Erdogan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )