Libnet.ro
UNICEF

15:00

Motiune de cenzura |Dancila: Sunteti singura Opozitie din istorie care a reusit sa-si depuna motiunea si apoi sa fuga de popor (VIDEO)

B1 B1,
Motiune de cenzura |Dancila: Sunteti singura Opozitie din istorie care a reusit sa-si depuna motiunea si apoi sa fuga de popor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, de la tribuna Parlamentului, ca textul motiunii de cenzura e un amestec incoerent de falsuri, aprecieri subiective si demagogice, care arata perfect caracterul de. continuă pe B1

Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea care este demis prin motiune de cenzura dupa Revolutie Este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura

10 octombrie 2019 - motiunea de cenzura impotriva Guvernului a fost adoptata de Parlament, iar Cabinetul Vioricai Dancila devine cel de al patrulea demis prin motiune de cenzura in istoria post-decembrista. Si este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura, dupa Guvernul Grindeanu. Atunci, motiunea a marcat o premiera in Parlamentul Romaniei, fiind prima initiata de un partid - PSD - impotriva propriului guvern.

Ponta: Am salvat Romania de cel mai ciudat si nepotrivit lider din istorie, doamna Dancila

Liderul Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca a salvat Romania si social-democratia de cel mai ciudat si nepotrivit lider din istorie, doamna D?.

Vendeta Vioricai Dancila: Patru parlamentari, exclusi din PSD dupa ce Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura

Patru parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce Parlamentul Romaniei a adoptat motiunea de cenzura, iar Guvernul Dancila a fost demis. Cei exclusi sunt Gabriel Petrea, presedintele organizatiei de.

Cu trei zile inaintea motiunii de cenzura, Dancila anunta PNDL 3. Ma astept ca o parte dintre cei care au semnat sa se razgandeasca in momentul votului

Viorica Dancila se asteapta ca o parte dintre semnatarii motiunii de cenzura sa se razgandeasca si sa nu voteze impotriva Guvernului pe motiv ca nimeni nu a ajuns in Parlament pe persoana fizica si vor trebui sa le explice primarilor de ce nu-si vor mai primii banii. in context, sefa Guvernului a anuntat lansarea PNDL 3 pentru aductiunea de gaze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )