Libnet.ro
UNICEF

07:00

Motiune simpla impotriva ministrului de Externe, Aurel Ciocoi

Adevărul Adevărul,
Motiune simpla impotriva ministrului de Externe, Aurel Ciocoi

Deputatii din fractiunea PPDA au inaintat o motiune simpla in Parlament impotriva ministrului de Externe, Aurel Ciocoi. Deputatul Chiril Motpan a declarat ca PPDA solicita demisia sefului diplomatiei moldovenesti ca urmare a declaratiei sale anticonstitutionale si iresponsabile privind conflictul de pe Nistru din 1992. continuă pe Adevărul

Motiune simpla impotriva ministrului de Externe din Republica Moldova. Aureliu Ciocoi declarase anterior ca Rusia a avut rol de pacificator in razboiul de pe Nistru

Formatiunile conduse de Maia Sandu si Andrei Nastase au inaintat o motiune simpla impotriva lui Aureliu Ciocoi, ministrul de Externe din Republica Moldova, care a declarat ca armata rusa nu a facut altceva.

Deputatii din primul Parlament cer demisia lui Aurel Ciocoi si tragerea la raspundere penala

Asociatia Obsteasca Parlamentul-90, formata din fostii deputati din primul Parlament al R. Moldova, solicita demisia ministrului de Externe, Aurel Ciocoi, dar si tragerea acestuia la raspundere penala, pentrud declaratia ca, in 1992, Rusia a intervenit pentru a opri varsarile de sange pe Nistru. Anatol Taranu a declarat ca afirmatia lui Ciocoi nu este o stangacie politica, este un element bine gandit al politicii de deznationalizare.

PAS solicita demisia lui Aurel Ciocoi: A dezonorat memoria celor care si-au dat viata aparand independenta si integritatea teritoriala a tarii

Vicepresedintele PAS Mihai Popsoi a anuntat ca formatiunea condusa de Maia Sandu cere demisia ministrului de Externe, Aurel Ciocoi, in urma declaratiilor controversate ale acestuia pe subiectul razboiului de pe Nistru, care ar fi dezonorat memoria celor care si-au dat viata aparand independenta si integritatea teritoriala a tarii.

Igor Dodon ii ia apararea lui Aurel Ciocoi: Declaratiile sale au fost interpretate gresit

Presedintele Igor Dodon considera ca declaratia controversata a ministrului de Externe, Aurel Ciocoi, precum ca Federatia Rusa a intervenit in conflictul de pe Nistru pentru a opri varsarile de sange, a fost interpretata gresit. Seful statului sustine ca ministrul s-ar fi referit la misiunea de pacificatori, nu la armata rusa.

Tradator de neam si tara. Veteranii razboiului de pe Nistru cer demisia ministrului de Externe

Presedintele Asociatiei Veteranilor de Razboi-1992 Tiras-Tighina, Anatol Caraman, a afirmat luni, 10 februarie, intr-o conferinta de presa, ca nu-l surprind declaratiile controversate ale ministrului de Externe, Aurel Ciocoi, cu privire la conflictul de pe Nistru. Colonelul a subliniat ca ani la rand, Partidul Socialistilor s-a manifestat ca un partid tradator, antinational si antieuropean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )