Libnet.ro
UNICEF

20:30

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, la vot in Parlament

Antena3 Antena3,
Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, la vot in Parlament

Motiunea de cenzura intitulata Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot va fi dezbatuta si votata marti de plenul reunit al. continuă pe Antena3

Planuri-surpriza inainte de motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Cel putin 15 parlamentari PSD vor sa plece la Pro Romania

Mai sunt doua zile pana la votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului. Opozitia a anuntat ca negociaza cu parlamentarii. Din informatiile obtinute de Antena 3, sunt 15 parlamentari care vor sa plece de.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, pericol neasteptat

Cresterile de pensii si majorarile indemnizatiilor minime de la intaiseptembrie sunt puse sub semnul intrebarii daca motiunea de cenzura de marti va trece si Guvernul Dancila va fi inlaturat de la.

Cum a primit presedintele Iohannis vestea esecului motiunii de cenzura impotriva Guvernului

Klaus Iohannis nu a dat nicio declaratie cu privire la esecul motiunii de cenzura impotriva Guvernului. Surse spun ca Presedintelui nu ii displace aceasta situaie si chiar ar fi avantajat in campania .

Un nou protest al taximetristilor in fata Parlamentului, marti, in ziua motiunii de cenzura impotriva Guvernului: Legea pentru ridesharing, o forma mascata de a face concurenta neloiala

Transportatorii anunta un nou protest in fata Parlamentului, marti, in ziua motiunii de cenzura impotriva Guvernului, fata de proiectul de lege pentru ridesharing, care ar reprezenta o forma mascata de a face concurenta neloiala taximetristilor, cu nerespectarea mai multor legi in vigoare. Taximetristii estimeaza ca la protest vor participa 800 de masini.

Prima reactie a premierului Dancila, dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului a picat: Am vazut superficialitate si jigniri. Nu voi interveni in Justitie

Motiunea de cenzura Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot a fost respinsa, marti, de Parlament. Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Votul a inceput

UPDATESerban Nicolae a luat cuvantul dupa ce a fost citita motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Spre deosebire de majoritatea semnatarilor, eu chiar am citit acest text si nu am cum sa.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Serban Nicolae: Am citit textul. E o motiune politica

UPDATESerban Nicolae a luat cuvantul dupa ce a fost citita motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Spre deosebire de majoritatea semnatarilor, eu chiar am citit acest text si nu am cum sa.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. De cate voturi mai are nevoie Opozitia

Motiunea de cenzura intitulata Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot va fi dezbatuta si votata marti de plenul reunit al.

VIDEO Motiunea de cenzura a picat, 200 de voturi pentru si 7 impotriva Viorica Dancila, catre opozitie: Va intreb cu toata sinceritatea, chiar va doriti sa veniti la guvernare?

Camera Deputatilor si Senatul au respins, marti, in plenul reunit, motiunea de cenzura depusa de partidele de opozitie impotriva Guvernului Dancila. Au fost 200 de voturi pentru, iar ca sa fie demis Guvernul in favoarea motiunii de cenzura ar fi trebuit sa voteze cel putin 233 de parlamentari.

UPDATE Ziua motiunii. Ultimele calcule: ce sanse are Opozitia sa tranteasca Guvernul. Un deputat PSD da semnalul tradarii: Fiecare hotaraste daca voteaza

Parlamentarii dezbat marti motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Viorica Dancila. Ultimele calcule arata ca PSD si ALDE inca detin majoritatea, insa negocierile purtate de Opozitie vor fi duse pana in ultima clipa. Parlamentarii Puterii au anuntat ca vor participa la votiune, dar vor sta in banci in momentul votului, pentru a nu exista suspiciuni de tradare. Sedinta incepe la ora 14.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )