Libnet.ro
UNICEF

15:15

Motiunea de cenzura - Ultimele calculele inaintea votului care ar putea deschide calea spre anticipate

Hotnews Hotnews,
 Motiunea de cenzura - Ultimele calculele inaintea votului care ar putea deschide calea spre anticipate

Zi decisiva pentru Guvernul Orban. Parlamentul voteaza astazi motiunea de cenzura care poate demite cabinetul PNL la doar trei luni de la investire, deschizand calea organizarii alegerilor anticipate dorite atat de liberali, cat si de presedintele Klaus Iohannis. in calculele social-democratilor, pe hartie exista voturile necesare darame guvernul. Motiunea de cenzura: Tensiuni, strategii, negocieri. Scenariu de blat PSD-PNL . continuă pe Hotnews

Optimism in PSD, inaintea votului pentru motiunea de cenzura

Este optimism in PSD, inainte de votul pentru motiunea de cenzura.

MOTIUNEA DE CENZURA INCINGE SPIRITELE Negocierea votului - prioritate atat pentru PSD, cat si pentru PNL

Motiunea de cenzura depusa de parlamentarii PSD si UDMR impotriva guvernului Orban a fost citita, ieri, in plenul Parlamentului, sedinta la care au participat si membrii Cabinetului Orban. Motiunea a fost depusa in urma angajarii raspunderii Guvernului pe proiectul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin.

Ciolacu: Motiunea de cenzura va trece Vom cere desecretizarea stenogramelor sedintei de guvern de marti seara

Cu o ora inaintea votului la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat convins ca motiunea va trece. El a anuntat ca mai multi lideri de partide vor sesiza Avocatului Poporului cu privire la ordonanta de modificare a sistemului de vot, urmand sa fie sesizata si Comisia de la Venetia. El a sustinut ca va fi solicitata, de asemenea, desecretizarea stenogramelor sedintei de guvern de marti seara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )