Libnet.ro
UNICEF

08:30

Motiunea impotriva lui Florin Citu, adoptata in Parlament

Antena3 Antena3,
Motiunea impotriva lui Florin Citu, adoptata in Parlament

Motiunea simpla a PSD impotriva ministrului Finantelor Publice, Florin Citu, a fost adoptata in plenul Camerei Deputatilor. Acesta nu risca sa fie demis din functie, pentru ca votul din Parlament nu are putere de lege. continuă pe Antena3

Parlamentul a adoptat motiunea impotriva lui Florin Citu

Motiunea simpla depusa de PSD la Camera Deputatilor impotriva ministrului Finantelor a fost adoptata miercuri, fiind a doua motiune care il vizeaza si care trece de Parlament.

Circ la motiunea impotriva ministrului de Finante. Citu, despre semnatari: Sunt criminali! Simonis: Cand v-ati facut ultimul control? Ati batut recordul lui Usain Bolt

Ministrul Finantelor Florin Citu a atacat luni semnatarii motiunii impotriva sa, acuzandu-i ca sunt criminali si ca sunt cei care in data de 10 august au batut si gazat romani nevinovati.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, a fost adoptata de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a aprobat, miercuri, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului de Finante Florin Citu cu 166 de voturi pentru, 94 impotriva si 28 de abtineri.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, a trecut

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, a fost adoptata, miercuri, in Camera deputatilor, cu 166 de voturi pentru, 94 impotriva si 28 de abtineri. Este a doua oara cand.

Deputatii dezbat motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala

Deputatii dezbat, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala. Dezbaterea va avea loc la ora 17. Initiata de PSD,.

Florin Citu: Ne imprumutam pentru a plati facturi si cheltuieli facute de PSD

Ne imprumutam pentru a plati facturi si cheltuieli facute de PSD, iar daca PSD ar fi fost un partid responsabil nu ar fi trecut prin Parlament legi fara sursa de finantare, a declarat, in plenul Camerei Deputatilor, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu, la dezbaterea motiunii impotriva sa: Semnatarii sunt criminali, pentru ca au santajat Guvernul cu votarea starii de urgenta. Au jucat poker cu sanatatea romanilor

Ministrul Finantelor, liberalul Florin Citu, a declarat, la dezbaterea motiunii simple depusa de PSD impotriva sa, ca semnatarii motiunii sunt niste criminali pentru ca au jucat poker cu sanatatea romanilor.

Florin Citu ataca PSD inainte de motiune: Gasca lui Dragnea urla de pe margine ca niste chibiti adevarati

Ministrul Finantelor, Florin Citu, ataca PSD inaintea motiunii simple din Parlament, spunand ca acestia urla de pe margine ca niste chibiti adevarati.

Liderul deputatilor PSD, catre Florin Citu: Sa le spuneti romanilor cu cat ii indatorati pana la finalul anului

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, l-a criticat pe ministrul Finantelor, Florin Citu, la dezbaterea motiunii simple impotriva acestuia din urma cu privire la imprumuturile contractate in ultima perioada si la impactul asupra cetatenilor pana la.

PSD si ALDE ii raspund lui Florin Citu: Sunteti cel mai trist ministru

PSD si ALDE au contracarat acuzatiile ministrului Finantelor Florin Citu, Alfred Simonis, lider de grup PSD intrebandu-l cand si-a facut facut ultimul control.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )