Libnet.ro
UNICEF

07:45

Motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader, amanata pentru a patra oara de senatori. Ministrul Justitiei, singur in plen

Hotnews Hotnews,
 Motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader, amanata pentru a patra oara de senatori. Ministrul Justitiei, singur in plen

Motiunea simpla depusa de PNL si USR impotriva lui Tudorel Toader, a fost amanata miercuri pentru a patra oara, in conditiile in care senatorii PSD nu s-au prezentat la vot, iar sedinta a fost suspendata, la scurt timp dupa decizia Comitetului Executiv al PSD de retragere a sprijinului politic pentru ministrul Justitiei. Tudorel Toader a venit in plen si, in asteptarea inceperii sedintei, el si-a verificat telefonul mobil. in cele din urma, Toader a plecat din plen. continuă pe Hotnews

Mutare de ultima ora a PSD: motiunea impotriva lui Tudorel Toader, dezbatuta si votata miercuri in Senat / Tariceanu, la discutii cu Dragnea

PSD vrea ca motiunea impotriva lui Tudorel Toader sa fie dezbatuta si votata miercuri in Senat. Motivul: un vot de blam pentru ministrul Justitiei in aceeasi zi in care, in CEX, social-democratii ar urma sa-i retraga acestuia sprijinul politic, fortandu-i astfel mana Vioricai Dancila sa-l remanieze. Informatia apare in contextul in care senatorii au amanat in urma cu o zi dezbaterea motiunii si se pregateau de vacanta de Paste, urmatoarea sedinta de plen fiind programata abia pe 6 mai. Dragnea il vrea plecat pe Toader si pune presiune pe Dancila/ Cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Toader la ministerul Justitiei.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

UPDATE Este o zi ca multe altele, in care merg la minister, a spus Tudorel Toader, luni, la Ministerul Justitiei. imi fac treaba pana in ultima zi de mandat, a adaugat ministrul.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader, amanata pentru 6 mai, dupa ce in Senat nu s-a intrunit cvorumul de sedinta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va trebui sa mai astepte pentru a afla rezultatul motiunii simple depuse de PNL si USR la Senat. Pentru a treia oara, dezbaterea si votul a fost amanat din lipsa de.

SENAT: Motiunea simpla impotriva lui Teodorovici, pe ordinea de zi a plenului

Motiunea simpla Eugen Teodorovici, romanii iti cer sa demisionezi!, initiata de PNL si USR, urmeaza sa fie dezbatuta si votata astazi in plenul Senatului, potrivit site-ului acestui for legislativ.

Senatul dezbate astazi motiunea simpla impotriva lui Toader

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, are loc astazi, in Senat, dupa ce a fost amanata de doua ori, din lipsa de cvorum.

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, votata luni. Tudorel Toader ar putea pleca inaintea lui Lazar

Luni e o zi extrem de importanta pe scena politica. Un ministru-cheie din Guvernul Dancila si-ar putea pierde sustinerea partidului de guvernamant. Dupa ce a fost amanat de doua ori, votul la.

Tudorel Toader, declaratie soc. Ministrul Justitiei nu exclude varianta unei demisii

Tudorel Toader nu exclude varianta unei demisii. Declaratia soc a fost facuta chiar in ziua in care se voteaza motiunea simpla impotriva lui, dupadoua amanari. Am luat in calcul ambele.

Teodorovici infrunta opozitia in Senat. Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, pe ordinea de zi

Motiunea simpla Eugen Teodorovici, romanii iti cer sa demisionezi!, initiata de PNL si USR, urmeaza sa fie dezbatuta si votata luni in plenul Senatului.

UPDATE Conducerea PSD se reuneste miercuri pentru a transa situatia lui Tudorel Toader si remanierea guvernamentala

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, miercuri la Parlament, iar principala tema va fi remanierea guvernamentala, care l-ar viza si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader, care a fost amanata pentru a treia oara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )