Libnet.ro
UNICEF

10:31

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, adoptata de Senat

Antena3 Antena3,
Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, adoptata de Senat

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, intitulata Opriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale, a fost adoptata marti de Senat. continuă pe Antena3

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, adoptata de Senat

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, intitulata Opriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale, a fost adoptata azi de Senat, fiind a cincea motiune impotria unui ministru al Cabinetului Orban adoptata in actuala sesiune legislativa.

Senatul a adoptat motiunea simpla impotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru

Plenul Senatului a adoptat, marti, motiunea simpla initiata de PSD impotrivia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, intitulata generic Opriti-o pe `Doamna in negru` de la Ministerul Somajului si.

LIVE VIDEO Motiune simpla impotriva ministrului Muncii. Violeta Alexandru: O motiune penibila, facuta de un consilier frustrat. PSD e falanga lui Vadim Tudor

Senatul dezbate azi de la ora 16. 00 motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, intitulataOpriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale.

Senatul dezbate o motiune simpla impotriva ministrului Muncii

Motiunea simpla initiata de social-democrati impotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, intitulata Opriti-o pe Doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale, va fi dezbatuta si votata, marti, in plenul Senatului, scrie Agerpres. Cei 60 de initiatori solicita demisia ministrului, pe motiv ca Ordonanta 302020 privind somajul tehnic si masurile legate de acordarea de ajutoare diverselor categorii vulnerabile a fost atat de prost scrisa, incat a fost nevoie de modificarea sa de sase ori.

Motiunea contra ministrului Muncii a fost aprobata. Senatorii cer demisia Violetei Alexandru

Motiunea simpla initiata de PSD impotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, a fost aprobata, ma.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Ma pot uita in ochii pensionarilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat luni pe pagina sa de Facebook ca la o luna de la ultimatumul dat Caselor de Pensii pe tema emiterii deciziilor de pensionare sunt Case Judetene de Pensii care s-au conformat si au ajuns la zi.

Ministrul Muncii a primit un val de critici si ironii, in plenul Parlamentului. Motiunea impotriva sa a trecut

Senatul Romaniei a adoptat, marti, motiunea simpla impotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Este cea de-a cincea motiune impotriva unui ministru al Cabinetului Ludovic Orban adoptata in aceasta sesiune legislativa. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a primit un val de critici si ironii, in plenul Parlamentului. Motiunea impotriva sa a fost adoptata Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii, .

Camera Deputatilor: Motiunea simpla impotriva ministrului Dezvoltarii, dezbatuta la o alta data. Ion Stefan nu a putut fi prezent din cauza starii de sanatate

Motiunea simpla Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste!, impotriva ministrului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, a fost doar citita, marti, in plenul Camerei Deputatilor, urmand sa fie dezbatuta la o alta data, deoarece ministrul Ion Stefan nu a putut fi prezent in Parlament.

Motiunile simple impotriva ministrilor Violeta Alexandru si Ion Stefan, dezbatute marti in Parlament

Motiunile simple imporiva ministrilor Muncii, Violeta Alexandru, si Dezvoltarii, Ion Stefan sunt dezbatute marti. Opriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale se intituleaza motiunea care o vizeaza pe Violeta Alexandru si care a fost depusa la Senat. Ion Stefan este vizat de motiunea cu titlul Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste care este discutata la Camera Deputatilor.

Verificarile Ministerului Muncii la casele judetene de pensii s-au incheiat. Violeta Alexandru le-a dat un ultimatum

Ministrul Muncii Violeta Alexandru spune ca s-au incheiat verificarile la casele de pensii privind restantele in emiterea de decizii de pensionare sau dupa recalculari, mentionand ca exista astfel de institutii care au ajuns la zero.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )