Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motiunea simpla pe Transporturi, respinsa Camera Deputatilor. Drula (USR) catre ministrul Cuc: Ati umplut ministerul si companiile de rude si pile de la partid. Puneti bazele viitoarelor blocaje, viitoarelor rezilieri, viitoarelor cioturi de autostrada c

Hotnews Hotnews,
 Motiunea simpla pe Transporturi, respinsa Camera Deputatilor. Drula (USR) catre ministrul Cuc: Ati umplut ministerul si companiile de rude si pile de la partid. Puneti bazele viitoarelor blocaje, viitoarelor rezilieri, viitoarelor cioturi de autostrada c

Motiunea simpla initiata de PNL si USR pe tema infrastructurii de transport a fost respinsa miercuri de plenul Camerei Deputatilor, cu 104 voturi pentru, 155 impotriva si sase abtineri. Deputatul USR Catalin Drula a declarat miercuri ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc a umplut Consiliile de Administratie si pozitiile de directori de pilele de la partid, de rude, fii si fiice, gineri si cumetri si ca licitatiile lansate pe documentatii vechi reprezinta bazele viitoarelor blocaje, viitoarelor rezilieri, viitoarelor cioturi de autostrada care nu pot fi folosite si a unor despagubiri de plata pentru statul roman. continuă pe Hotnews

Motiunea simpla pe Transporturi a fost respinsa de plenul Camerei Deputatilor. Razvan Cuc: Nu are niciun fundament si nicio consistenta

Motiunea initiata de PNL si USR este dezbatuta miercuri in plenul Camerei Deputatilor. Textul a fost citit de deputatul PNL Marius Bodea.

Motiunea simpla pe tema infrastructurii de transport, dezbatuta si votata astazi

Camera Deputatilor dezbate si voteaza astazi motiunea simpla initiata de Partidul National Liberal PNL) si Uniunea Salvati Romania USR) pe tema infrastructurii de transport.

Motiunea simpla impotriva lui Razvan Cuc a picat

ACTUALIZARE 14:14 Motiunea simpla pe tema infrastructurii de transport, dezbatuta si votata astazi, a picat ---- Camera Deputatilor dezbate si voteaza astazi motiunea simpla initiata de Partidul National Liberal PNL) si Uniunea Salvati Romania USR) pe tema infrastructurii de transport.

Motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, dezbatuta si votata, miercuri, de deputati

Camera Deputatilor dezbate si voteaza miercuri motiunea simpla initiata de PNL si USR pe tema infrastructurii de transport, ministrul Razvan Cuc fiind acuzat de management defectuos si lipsa de profesionalism.

Opozitia a depus motiunea simpla PSD dauneaza grav sanatatii

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat, miercuri, in plen, depunerea unei motiuni simple pe Sanatate, initiata de PNL, USR si PMP. Motiunea simpla este intitulata PSD dauneaza grav sanatatii, informeaza Agerpres.

Motiunea simpla impotriva lui Razvan Cuc a picat

ACTUALIZARE 16:17 Deputatul Borza Remus: Infrastructura de transport din Romania - un dezastru Infrastructura de transport a unei natiuni reprezinta cel mai relevant barometru al gradului de dezvoltare economica, dar, din pacate, infrastructura de transport din tara noastra este la pamant, considera deputatul independent Remus Borza. *ACTUALIZARE 14:14 Motiunea simpla pe tema infrastructurii de transport, dezbatuta si votata astazi, a picat .

Politic Show: PSD si ALDE fac, din nou, scut in fata Justitiei; Motiunea simpla depusa de PNL-USR impotriva ministrului Transporturilor, dezbatuta in Parlament; Pensionar de lux la CCR: Valer Dorneanu ia 30.000 de lei pe luna de la stat

Basescu, atac dur la guvernarea PSD: Dragnea este un analfabet economic. S-a intrecut orice masura a incompetentei, 2018 va fi anul prabusirii. Intr-o conferinta de presa sustinuta marti, presedintele PMP, Traian Basescu, i-a criticat in termeni duri pe liderii. Moderatoarea B1TV, reclamata de Palada ca nu l-a aparat de critici cand l-a batut pe Gotiu. Mirel Palada a reclamat-o la CNA pe Nadia Ciurlin, moderatoarea emisiunii in care sociologul l-a batut pe senatorul USR Mihai Gotiu, acuzand-o ca nu.

Comisia juridica din Camera Deputatilor discuta miercuri cererea DNA de avizare a urmaririi penale a Rovanei Plumb

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va analiza miercuri, incepand cu ora 14:00, solicitarea DNA privind urmarirea penala fata de deputatul PSD Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice, potrivit ordinii de zi afisate pe site-ul forului legislativ, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,315 seconds )