Libnet.ro
UNICEF

05:15

Motivarea arestarii fostului sef al ANI, Horia Georgescu: Inculpatii au actionat in cunostinta de cauza

Adevărul Adevărul,
Motivarea arestarii fostului sef al ANI, Horia Georgescu: Inculpatii au actionat in cunostinta de cauza

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu si ceilalti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor CCSD) din cadrul ANRP, precum si expertii evaluatori au actionat in cunostinta de cauza, incalcandu-si obligatiile ce le reveneau, se arata in motivarea arestarii preventive a inculpatilor. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri incredibile din dosarul fostului sef ANI. Motivare instanta: Deputatul Nicolescu cerea 5% din actiuni

Dezvaluiri incredibile despre modul in care se acordau despagubirile in ANRP apar in motivarea instantei privind decizia de arestare a fostului presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu.

Senatorii juristi nu au luat nicio decizie in cazul lui Darius Valcov: Acestia retrimit dosarul la DNA pentru ca ar fi gasit in dosar documente din cazul fostului sef ANI (VIDEO)

UPDATE 13:23 Comisia Juridica nu au luat nicio decizie concreta in cazul lui Darius Valcov. Plenul Senatul va hotari miercuri, incepand cu ora 10:00. Potrivit lui Catalin Boboc, seful Comisiei Juridice din.

Motivarea judecatorilor instantei supreme in cazul Horia Georgescu: A dat dovada de dispret fata de lege

Inalta Curte de Justitie si Casatie a facut publica motivarea deciziei de arestare pe numele lui Horia Georgescu. in document se arata ca inculpatii din dosarul ANRP, printre care fostul sef ANI, trebuie sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )