Libnet.ro
UNICEF

17:00

Motivarea condamnarii lui Adrian Nastase: fapte de coruptie de o gravitate deosebita. Iata de ce i-au dat patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian

Adevărul Adevărul,
Motivarea condamnarii lui Adrian Nastase: fapte de coruptie de o gravitate deosebita. Iata de ce i-au dat patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat motivarea sentintei din 6 ianuarie 2014, prin care Adrian Nastase a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru luare de mita si santaj. Motivarea sentintei se intinde pe nu mai putin de 214 pagini. continuă pe Adevărul

STENOGRAME Santajul, in cel mai pur stil mafiot - de ce a fost condamnat Adrian Nastase la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat motivarea sentintei din 6 ianuarie 2014, prin care Adrian Nastase a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru luare de mita si santaj. Motivarea sentintei se intinde pe nu mai putin de 214 pagini. Santajul, in cel mai pur stil mafiot.

Adrian Nastase poate fi propus pentru eliberare conditionata

Comisia de la Penitenciarul Jilava au stabilit ca Adrian Nastase poate fi propus pentru eliberare conditionata, intrucat indeplineste conditiile prevazute de lege, a declarat avocatul fostului premier, Adrian Nastase, citat de Mediafax.

Avocat: Adrian Nastase a primit aviz favorabil pentru eliberare conditionata de la Penitenciarul Jilava

Comisia de liberare conditionata de la Penitenciarul Jilava a dat aviz favorabil solicitarii fostului premier Adrian Nastase de a iesi mai devreme din inchisoare, Nastase executand in prezent o pedeapsa de patru ani si sase luni inchisoare, primita in dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii. Informatia a fost confirmata pentru Agerpres de avocatul fostului premier, Ion Cazacu, care a precizat ca Nastase indeplineste toate conditiile pentru eliberare conditionata.

Judecatorii: Adrian Nastase a incercat, in cel mai pur stil mafiot, sa impuna tacerea lui Ioan Paun

Adrian Nastase era disperat sa impiedice aflarea adevarului despre importurile din China si un posibil control al averii sale si n-a avut nicio retinere sa actioneze in cel mai pur stil mafiot, incercand sa impuna tacerea persoanei care l-a.

Octavian Cretu, denuntatorul care ii leaga pe Dan Voiculescu si Adrian Nastase

Unul dintre cei care l-au denuntat pe Dan Voiculescu la DNA, in noul dosar de santaj, este Octavian Cretu care a fost martor in dosarul Zambaccian in care Adrian Nastase a fost condamnat la patru ani de inchisoare.

Administratia Penitenciarelor a aprobat eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase

Comisia ANP a dat aviz favorabil pentru eliberarea conditionata lui Adrian Nastase. Acesta urmeaza sa faca o cerere la Judecatoria Sectorului 4, iar judecatorul va stabili un termen la care se va dezbate cererea.

Adrian Nastase cere ELIBERAREA CONDITIONATA. Cererea, depusa la Comisia Penitenciarului Jilava a fost APROBATA

Fostul premier Adrian Nastase a depus o cerere de eliberare conditionata la Comisia Penitenciarului Jilava, la doar cateva zile dupa ce pedeapsa i-a fost extinsa cu sase luni. Comisia a avizat favorabil cererea fos.

Adrian Nastase vrea ELIBERAREA CONDITIONATA. Cererea, depusa la Comisia Penitenciarului Jilava a fost APROBATA

Fostul premier Adrian Nastase a depus o cerere de eliberare conditionata la Comisia Penitenciarului Jilava, la doar cateva zile dupa ce pedeapsa i-a fost extinsa cu sase luni. Comisia a avizat favorabil cererea fos.

Adrian Nastase cere eliberarea conditionata

Adrian Nastase a depus, joi, la Penitenciarul Jilava o cerere prin care solicita eliberarea conditionata. Fostul parlamentar executa o pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare.

Adrian Nastase cere Penitenciarului Jilava eliberarea conditionata

Fostul premier Adrian Nastase a depus la Penitenciarul Jilava o cerere de eliberare conditionata, el fiind condamnat la patru ani si sase luni inchisoare in dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )