Libnet.ro
UNICEF

13:30

7 motive pentru care sa alegi MokaTrans, compania de transport colete la adresa in Anglia

România Liberă România Liberă,
7 motive pentru care sa alegi MokaTrans, compania de transport colete la adresa in Anglia

Fiind o tara in care multi romani au ales sa plece pentru a isi imbunatati stilul de viata, cererile. continuă pe România Liberă

Adevaratele motive pentru care vanzarea cartelelor prepay doar cu buletinul a fost amanata pana in 31 martie 2020

Schimbarile multiple pe care operatorii de telefonie mobila si partenerii acestora ar fi trebuit sa le implementeze, pana la 1 ianuarie 2020, pentru colectarea datelor celor care cumpara cartele telefonie preplatite sunt adevaratele motive pentru care Guvernul a decis prin ordonanta de urgenta amanarea cu 3 luni a acestei obligatii, se arata in Ordonanta de Urgenta publicata in 31 decembrie 2019 in Monitorul oficial.

Adevaratele motive pentru care vanzarea cartelelor prepay doar cu buletinul a fost amanata pana in 31 martie 2020: Dificultatile legate de colectarea datelor personale

Schimbarile multiple pe care operatorii de telefonie mobila si partenerii acestora ar fi trebuit sa le implementeze, pana la 1 ianuarie 2020, pentru colectarea datelor celor care cumpara cartele telefonice preplatite sunt adevaratele motive pentru care Guvernul a decis prin ordonanta de urgenta amanarea cu 3 luni a acestei obligatii, se arata in Ordonanta de Urgenta publicata in 31 decembrie 2019 in Monitorul Oficial. Neadoptarea acestor masuri ar fi condus, incepand cu data de 1 ianuarie 2020, la imposibilitatea furnizarii serviciilor de telefonie mobila, se arata in actul normativ.

Angajati Amazon, amenintati de companie: motivul aberant pentru care ar putea fi concediati

Amazon se confrunta cu un nou scandal legat de tratamentul angajatilor sai. De aceasta data, nu este insa vorba de conditiile inumane in care activeaza lucratorii in depozitele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )