Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivele incredibile pentru care trebuie sa consumi ulei de cocos. Efecte uluitoare asupra organismului

Antena3 Antena3,
Motivele incredibile pentru care trebuie sa consumi ulei de cocos. Efecte uluitoare asupra organismului

Uleiul de cocos este o adevarata minune si poate fi folosit ca ingredient atat in bucatarie, cat si in cosmetica. Iata 5 utilizari ale uleiului de cocos despre care n-ai mai auzit pana acum. La. continuă pe Antena3

65279;65279;Motivul incredibil pentru care trebuie sa consumi broccoli. Are un efect uluitor asupra organismului

Broccoli este un membru al familiei de legume crucifere fapt ce ii explica puterile anticancer toate legumele crucifere sunt alimente anticancer). El este foarte bogat in vitamina C, acid folic, vitaminele A, B1, B2.

Horoscop. 12 motive pentru care s-a nascut fiecare zodie. Dezvaluiri uluitoare

Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt cele 12 motive pentru care s-a nascut fiecare zodie, practic un alt fel de a parcurge trasaturile pe care le are fiecare nativ al unei.

Cum sa construiesti mai putin, pe aceiasi bani: Largirea unei strazi din Capitala costa tot 10 milioane de euro, desi s-a renuntat practic la jumatate din proiectul scos initial la licitatie si pentru care constructorul a depus oferta

Proiectul actual de largire a Soselei Fabrica de Glucoza din Capitala va costa tot 10 milioane de euro, desi lucrarile au fost injumatatite fata de proiectul initial scos la licitatie si pentru care constructorul castigator a depus oferta. Autoritatile bucurestene au decis anii trecuti, dupa ce au lansat licitatia si constructorii au depus ofertele finale, sa renunte la realizarea unui drum colector, a circa 400 de locuri de parcare si a unei bretele cu doua benzi dinspre Calea Floreasca. in ciuda modificarilor, licitatia nu a fost anulata si relansata, ci contractul a fost semnat asa. Acum constructorul a realizat noul proiect, mai putin complex, dar Primaria anunta ca valoarea contractului este aceeasi cu cea din oferta licitatiei pentru proiectul initial.

Avem 5 romnce pe lista Forbes.com a antreprenoarelor europene, modele n afaceri care trebuie urmarite pe Twitter si LinkedIn

Revista americana Forbes, in editia sa elecronica, a inclus recent 5 romance in lista sa cu 100 de antreprenoare din Europa pe care orice om de afaceri debutant e bine sa le urmareasca pe Twitter si LinkedIn, ca modele in business.

Motivul incredibil pentru care un calugar budist a fost condamnat la 114 ani de inchisoare

Un calugar budist care a devenit celebru pentru stilul de viata luxos pe care il ducea, a fost condamnat la 114 ani de inchisoare dupa ce a fost gasit vinovat pentru frauda, spalare de bani si infractiuni.

A condus toata dimineata beata in oras, pana cand a fost prinsa de politisti. Motivul pentru care a facut acest lucru este incredibil

O femeie din statul american Carolina de Sud a incercat sa ii convinga pe politistii care au prins-o beata la volan sa nu o aresteze deoarece este alba pursange si foarte curata. Lauren.

Motivul pentru care BMW recheama in service peste 300.000 de masini

BMW recheama 324. 000 de vehicule diesel in Europa, pentru remedierea unei deficiente tehnice care au provocat aprinderea unor motoare in Coreea de Sud, potrivit publicatiei germane Frankfurter Allgemeine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )