Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivele pentru care Karl Lagerfeld a purtat ochelari de soare aproape non-stop, timp de 52 de ani!

Antena3 Antena3,
Motivele pentru care Karl Lagerfeld a purtat ochelari de soare aproape non-stop, timp de 52 de ani!

A fost unul dintre cei mai mari designeri din lume, a starnit controverse de foarte multe ori de-a lungul timpului, insa dimineata zilei de 19 februarie i-a fost fatala: Karl Lagerfeld a murit la 85 de ani, dupa o. continuă pe Antena3

Motivele pentru care nu te odihnesti, desi dormi suficient

Dormi intre sasesi opt ore pe noapte, dar tot te trezesti obosit? Pe langa stres, exista si alte lucruri care ti-ar putea afecta calitatea somnului. Patul si salteaua- Un pat vechi, care.

De ce a purtat Karl Lagerfeld, timp de 52 de ani, ochelari de soare

A fost unul dintre cei mai mari designeri din lume, a starnit controverse de foarte multe ori de-a lungul timpului, insa dimineata zilei de 19 februarie i-a fost fatala: Karl Lagerfeld a murit la 85 de ani, dupa o lunga lupta cu cancerul pancreatic.

Pe cate milioane a pus ghearele pisica Choupette, mostenitoarea celebrului Karl Lagerfeld

Choupette pare sa fie cea mai invidiata felina saptamana aceasta, la scurta vreme dupa ce o veste trista facea inconjurul lumii. Stapanul sau, creatorul de moda german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a murit la varsta de 85 de ani. La scurta vreme, revista franceza Voici dezvaluia, in editia electronica, faptul ca Lagerfeld [] .

Karl Lagerfeld: Cele mai faimoase creatii prezentate pe catwalk

In memoria regretatului Karl Lagerfed, cel care s-a stins ieri din viata la varsta de 85 de ani, dupa ce a fost mai bine de 4 decenii director creativ al casei Chanel, iata cateva dintre cele mai faimoase creatii ale sale! .

Cele mai controversate comentarii despre vedete ale lui Karl Lagerfeld: Lady Di a fost draguta, dar proasta. Ce credea despreMichelle Obama si Meryl Streep

Legendarul creator de moda Karl Lagerfeld, care a murit la 85 de ani, a fost pe cat de apreciat pentru viziunea si creatiile sale, pe atat de controversat din cauza declaratiilor sale extrem de sincere si, uneori, catalogate drept jignitoare, mai ales ca multe vizau personalitati publice.

BREAKING NEWS! A murit Karl Lagerfeld!

Karl Lagerfeld, directorul creativ al casei de moda Chanel, a murit astazi la varsta de 85 de ani, la Paris. Starea de sanatate a celebrului designer se deteriorase in ultimele saptamani.

Creatorul de moda Karl Lagerfeld a murit

Creatorul de moda Karl Lagerfeld, care lucra pentru celebra casa Chanel, a murit marti la varsta de 85 de ani, scrie presa franceza.

Karl Lagerfeld a murit. Creatorul casei de moda Chanel avea 85 de ani

Karl Lagerfeld, celebrul designer al casei de moda Chanel a murit astazi, in Paris, la varsta de 85 de ani, potrivit unor publicatii franceze. Karl Lagerfeld fusese internat de urgenta luni noaptea, iar cauza mortii nu este momentan cunoscuta.

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, va mosteni o avere fabuloasa. Felina, iubita si rasfatata peste masura de designer FOTO

Choupette, pisica persana a designerului Karl Lagerfeld, este unul dintre mostenitorii averii uriase lasate de creatorul de moda care a murit la varsta de 85 de ani.

Povestea lui Karl Lagerfeld, excentricul si exigentulstar al modei: As detesta sa am prieteni ca mine

Karl Lagerfeld, creator de geniu, personaj enigmatic si designer exigent, a murit la Paris, la varsta de 85 de ani. Superstarul modei era celebru nu doar pentru creatiile vestimentare, ci si pentru franchetea si excentricitatile sale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )