Libnet.ro
UNICEF

21:45

Motivele pentru care Simona Gherghe a acceptat sa prezinte emisiunea Mireasa

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care Simona Gherghe a acceptat sa prezinte emisiunea Mireasa

Simona Gherghe a revenit pe sticla, dupa concediul de maternitate, prezentatoarea alegand noul reality-show al Antenei 1, Mireasa. continuă pe Adevărul

Simona Gherghe, probleme la noua emisiune TV: Plec acasa, nu am ce sa discut VIDEO

Dupa o absenta de cateva luni de la Antena 1, Simona Gherghe a revenit si are probleme la noua emisiune TV. Vedeta trustului nu a mai suportat comportamentul unei concurente si a izbucnit, in direct. Emisiunea Mireasa de la Antena 1 se afla deja la al doilea sezon de cand este pe sticla. A fost .

Tragedie in Valcea, dupa ce un jandarm s-a aruncat in gol de la etajul cinci. Care este motivul pentru care barbatul a recurs la acest gest

Scene de groaza au avut loc astazi, in judetul Valcea, dupa ce un jandarm, in varsta de 40 de ani, s-a aruncat de la etajul cinci al blocului in care locuia. Barbatul se afla de mai bine de o luna si jumatate in concediu medical, dar nimic nu prevestea nenorocirea. Cum s-a petrecut tragedia Sinuciderea .

Ladislau Boloni a fost umilit in Belgia! Motivul incredibil pentru care a fost demis dupa doar 25 de zile

Ladislau Boloni a avut cel mai scurt mandat de antrenor al carierei. A fost dat afara de Gent la doar 25 de zile de la numirea sa. Formatia sa pierduse patru din primele cinci partide de campionat. Dar cea mai mare problema a fost legata de relatia glaciara cu mare parte din jucatorii importanti din .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2346 seconds )