Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivele pentru care tatal lui Meghan Markle nu va participa la nunta regala

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care tatal lui Meghan Markle nu va participa la nunta regala

Tatal lui Meghan Markle, Thomas Markle, a declarat ca nu va participa la nunta regala si ca nu-si va conduce fiica la altar in urma controversei despre fotografiile sale realizate de paparazzi, relateaza TMZ. continuă pe Adevărul

Tatal lui Meghan Markle nu va participa la nunta ei cu printul Harry. Fosta actrita cere ntelegere si respect

Tatal lui Meghan Markle, Thomas Markle, a declarat pentru tabloidul TMZ luni ca nu va participa la nunta fostei actrite cu printul Harry, scrie CNN, citat de News. ro.

Tatal lui Meghan Markle, dezvaluire neasteptata. De ce nu va participa la nunta fiicei sale cu Printul Harry

Schimbare de ultima ora in scenariul nuntii regale asteptate cu nerabdare in Marea Britanie si in intreaga lume. Tatal lui Meghan Markleanunta ca nu-si va conduce fiica la altar, cum era prevazut,.

Tatal lui Meghan Markle nu va veni la nunta fiicei lui. Tensiunile sunt mari

Anunt neasteptat cu cateva zile inainte de nunta printului Harry cu Meghan Markle. Thomas Markle le-a transmis jurnalistilor ca nu va participa la eveniment pentru ca are probleme de sanatate, dupa.

Drama pentru viitoarea sotie a Printului Harry, inainte de nunta. Tatal lui Meghan Markle a facut infarct

Meghan Markle, in varsta de 36 de ani,si printul Harry, in varsta de 33 de ani, si-a anuntat logodna in luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor casatori sambata, pe domeniul castelului.

Cel mai ciudat cadou de nunta pe care-l va primi Meghan Markle de la un guru tech al sexului

O tanara antreprenoare, care a devenit cunoscuta prin vanzarea vibratoarelor de lux, a confirmat ca unul dintre produsele sale va ajunge cadou de nunta pentru cel mai nou cuplu regal al Marii Britanii.

Motivele pentru care Gigi Becali spera sa primeasca ajutor de la Gica Hagi

Titlul de campioana din Liga 1 Betano se va juca la distanta intre CFR Cluj si FCSB. Patronul din fosta Ghencea spera ca Viitorul sa puna probleme ardelenilor, iar trofeul sa ajuna la FC FCSB.

Meghan Markle se va machia singura pentru nunta regala?

In timp ce toti jurnalistii au fost ocupati sa urmareasca make-up artistii renumiti, pentru a obtine indiciii referitor la cine o va machia pe Meghan Markle, nimeni nu s-a gandit ca ea va dori sa se aranjeze singura in ziua nuntii.

Printul Harry si Meghan Markle au ales pentru nunta un tort cu lamaie si soc. Iata reteta

Printul Harry si logodnica sa, Meghan Markle, au ales pentru nunta un tort cu lamaie si soc, ce va fi realizat intr-o brutarie din estul Londrei, detinuta de un maestru bucatar american. Tortul va fi aco.

Experti in genealogie: Meghan Markle este descendenta unui rege britanic

O echipa de experti au realizat arborele genealogic al viitoarei sotii a printului Harry si au descoperit ca Meghan Markle este descendenta unui rege britanic si a lui Jane Seymour, una dintre sotiile regelui.

Nunta regala. Cum va profita presa de pe urma nuntii lui Meghan Markle cu printul Harry

Cand Printul Harry si actrita americana Meghan Markle isi vor pune pirostriile pe 19 mai, acestia vor fi in direct pe retelele de stiri din intreaga lume si vor fi toate copertile plastifiate ale.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )