Libnet.ro
UNICEF

06:45

Motivul incredibil pentru care un elev din Iasia pulverizat spray lacrimogen intr-un tramvai

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care un elev din Iasia pulverizat spray lacrimogen intr-un tramvai

Un adolescent, elev la un liceu din Iasi, este cautat de politisti, dupa ce, miercuri seara, a pulverizat spray lacrimogen intr-un tramvai. Elevul era suparat pentru ca echipa sa a pierdut un meci de. continuă pe Antena3

DIETA. Motivul surprinzator pentru care ai cateva kilograme in plus si ce trebuie sa faci pentru a scapa de ele

Un nou studiu din Statele Unite a descoperit de ce unii oameni au cateva kilograme inexplicabile in plus si anume pentru ca sunt intr-o relatie. Conform studiului, trei din patru americani.

Motivul impresionant pentru care prefectul de Vaslui a facut cinste cu cafele soferilor din trafic - VIDEO

Soferii care au trecut, lunidimineata, pe la Crasna, au fost opriti in trafic de insusi prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica, subprefectul Mircea Gologan, dar si de Politia Rutiera.

Caru' cu vedete: Cezar Ouatu, luat la misto de Simon Cowell pe scena de la X Factor Marea Britanie! A ridicat juratii n picioare!; Motivul real pentru care toti barbatii se despart de Jennifer Aniston; Casa parinteasca a Laurei Lavric, distrusa de un inc

Situatie jenanta pentru Printul Harry, dupa ce a incercat sa sarute o femeie in fata lui Meghan. Printul Harry a trecut printr-un moment cel putin jenant si ciudat, aflat la. Dakota Johnson, aparitie seducatoare pe covorul rosu la Los Angeles. Dakota Johnson a avut o.

A murit actorul Al Matthews, celebru pentru rolul sau din filmul Aliens

Actorul Al Matthews, cunoscut pentru rolul sau din filmul Aliens, a murit la varsta de 75 de ani. Celebru pentru rolul Sergentului Apone, Matthews a devenit cunoscut abis dupa 1983, cand a aparut in.

Legea offshore, retrimisa parlamentului de catre Iohannis, adoptata de Senat. Au fost aduse mai multe modificari: pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica redeventele actuale

Plenul Senatului a adoptat luni proiectul privind legea offshore cu modificarile aduse, tot luni, de senatorii PSD si ALDE in comisiile de specialitate, dupa ce presedintele a cerut reexaminarea acestui proiect. Unul dintre cele mai importante amendamente arata ca pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica actualele redevente. Un alt amendament important este ca pe intreaga perioada a acordurilor petroliere, adica zeci de ani de acum inainte, regimul de redevente si regimul fiscal nu se vor modifica. in plus, vor putea fi deduse atat investitiile efectuate pana in momentul intrarii in vigoare a legii, cat si cele in curs.

Motivele pentru care trebuie sa bei must toamna aceasta. Beneficii enorme pentru sanatate

Mustul constituie un remediu redutabil pentru tratarea mai multor afectiuni. Ajuta la mentinerea nivelului bun al colesterolului - Studii medicale au indicat faptul ca un pahar de suc de struguri proaspat stors.

Studiu INS: Cati romani nu ajung la un medic specialist? Motivele pentru care nu o fac

70,9% din populatia de 16 ani si peste considera ca detine o stare de sanatate buna sau foarte buna, 21,8% este de parere ca starea de sanatate este satisfacatoare, iar 7,3% crede ca prezinta o stare de sanatate rea sau foarte rea, arata datele INS la.

Gabriela Firea, singura care s-a abtinut de la votul pentru sustinerea Jandarmeriei din Biroul Permanent al PSD

PSD, sustinere aproape in unanimitate pentru jandarmii care au batut oamenii la protesul din 10 august. Social-democratii din BPN au votat luni pentru a transmite un mesaj de sustinere la adresa Jandarmeriei.

VIDEO Hub-ul n care copiii din familiile dezavantajate pot sa nvete gratuitprogramare si robotica

Asociatia E-Civis, cu sprijinul Microsoft, a lansat RoboHub, un spatiu dedicat cursurilor de robotica si programare care isi propune sa deschida drumul spre tehnologie si spre o gandire analitica copiilor din familiile dezavantajate din Bucuresti si zonele adiacente.

Ce se intampla cu rezolutia pentru Romania. Informatii din culise

Premierul Viorica Dancila discuta, miercuri, la Bruxelles, cu socialistii din Parlamentul European despre statul de drept, dar despre si referendumul pentru familia traditionala. Acestea sunt si doua dintre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )