Libnet.ro
UNICEF

13:00

Motivul incredibil pentru care Lukaku a refuzat prelungirea contractului cu Everton

Online Sport Online Sport,
Motivul incredibil pentru care Lukaku a refuzat prelungirea contractului cu Everton

Unul dintre subiectele de scandal din fotbalul englez in aceste zile il are protagonist pe Romelu Lukaku, atacantul belgian de la Manchester United. continuă pe Online Sport

Motivul incredibil pentru care acest barbat s-a sinucis chiar de ziua lui. Nu l-am bagat in seama

Un barbat din Marea Britanie s-a sinucis chiar de ziua lui. Ian Harrison, care tocmai implinise 39 de ani, a avut o disputa cu sotia lui, deoarece cei doi nu ajungeau la un conses in ceea ce.

A mintit ca fiul sau cel mic sufera de o boala incurabila. Motivul incredibil pentru care o mama a putut sa faca asa ceva

O femeie, mama a sase copii, a mintit ca are nevoie de peste 170. 000 de lire sterline fiindca baiatul ei cel mic ar fi suferit de fibroza chistica incurabila. Rebecca Walker a fost condamnata la 21 de .

Ciolos: Daca oamenii cinstiti nu se vor implica acolo unde se fac regulile, cei pentru care anticoruptia e statul paralel vor face lege din smecherie

Fostul premier Dacian Ciolos scrie pe pagina sa de Facebook ca, daca oamenii cinstiti nu se vor implica acolo unde se fac regulile, de la consilii locale pana la Parlament si Guvern, cei pentru care lupta impotriva coruptiei inseamna stat paralel vor face din smecherie lege pe bune, scrie New. ro.

Explicatia halucinanta a medicului care a refuzat sa interneze un pacient: Am crezut ca a bagat acolo niste bani!

Medicul din care a refuzat sa interneze o batrana in varsta de 87 de ani, cu afectiuni cardiace, pe motiv ca nu-i merge pixul a demisionat. intrebata care a fost motivul pe.

Explicatie halucinanta a doctoritei din Baicoi, care a refuzat internarea unei batrane

Explicatie halucinanta a doctoritei de la Spitalul din Baicoi, care a refuzat internarea unei batrane si a rupt fisa medicala a acesteia. Medicul Marta Coman a spus ca a facut acest gest pentru ca i-a fo.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )