Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul incredibil pentru care un primar a obligat toate politistele sapoarte pantaloni scurti - VIDEO

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care un primar a obligat toate politistele sapoarte pantaloni scurti - VIDEO

Brummana este un oras mic din Liban, dar care este pe cale sa devina celebru dupa o decizie controversata luata de primarul localitatii. Brummana tocmai a instaurat o politica incredibila pentru toate. continuă pe Antena3

FOTO Motivul rusinos pentru care Olimpiada Internationala de Matematica n-a putut fi organizata la Bucuresti

Clujul gazduieste cel mai important eveniment legat de educatie care se desfasoara in Romania cu ocazia Centenarului Olimpiada Internationala de Matematica. Pentru a afla ce inseamna organizarea celei mai dificile olimpiade din lume la care participa 615 tineri matematicieni de top din 110 tari, printre care si fiul presedintelui Siriei, Adevarul a vorbit cu Valentin Cuibus , seful Inspectoratului Scolar Cluj.

Motivul rusinos pentru care Olimpiada Internationala de Matematica nu s-a putut organiza la Bucuresti

Clujul gazduieste cel mai important eveniment legat de educatie care se desfasoara in Romania cu ocazia Centenarului Olimpiada Internationala de Matematica. Pentru a afla ce inseamna organizarea celei mai dificile olimpiade din lume la care participa 615 tineri matematicieni de top din 110 tari, printre care si fiul presedintelui Siriei, Adevarul a vorbit cu Valentin Cuibus, seful Inspectoratului Scolar Cluj.

HOROSCOP. Truc incredibil pentru fiecare zodie! Cum sa ai succes in saptamana 9 15 iulie 2018

Mantra saptamanii. Iata mantra destinata succesului personal pentru saptamana 9 15 iulie 2018 pentru fiecare zodie. In aceasta saptamana a lunii iulie, fiecare zodie va primi mantra cea mai potrivita.

Motivul pentru care lui Kate Middleton ii este interzis sa participe la vreun maraton

De-a lungul timpului, a fost vazuta in diferite ipostaze, de la femeia eleganta si rafinata, pana la sportiva care a demonstrat ca poate alerga nu doar in echipament sportiv, ci si in pantofi cu platforma.

Motivul pentru care apare boala Alzheimer. Atentie la aceste trei lucruri

Maladia Alzheimer, cunoscuta pentru faptul ca provoaca o pierdere progresiva a memoriei, afecteaza aproape 50 de milioane de persoane pe plan mondial, daca se tine cont de patologiile inrudite cu aceasta.

La pranz cu Adrian Badea, CEO-ul SelfPay: un manager pentru care fiecare obstacol de care s-a lovit a insemnat o lectie de viata

De multe ori, in spatele unei usi pe care scrie CEO, la un birou ce poate fi vazut ca un centru de control care ghideaza bunul mers al business-ului, stau oameni a caror poveste de viata poate inspira cu adevarat tinerele generatii ce se lasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )