Libnet.ro
UNICEF

08:45

Motivul incredibil pentru care Toma Caragiu n-a fugit din calea tragediei si a murit in 1977

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care Toma Caragiu n-a fugit din calea tragediei si a murit in 1977

In acest weekend, in noaptea dintre sambata si duminica, Romania a fost zguduita de un nou cutremur, iar cei mai afectati au fost locuitorii Bucurestiului. Seismul a avut magnitudinea de 5,8 grade pe scara. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Toma Caragiu n-a fugit din calea tragediei si a murit in 1977

In acest weekend, in noaptea dintre sambata si duminica, Romania a fost zguduita de un nou cutremur, iar cei mai afectati au fost locuitorii Bucurestiului. Seismul a avut magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter, fiind cel mai puternic cutremur care a avut loc in ultimi 14 ani in tara noastra.

Cutremurul, dezastrul natural pentru care putini sunt pregatiti

Bucurestiul este capitala europeana cea mai expusa la un seism puternic. De altfel, cutremurul e cea mai mare spaima a bucurestenilor, conform unei cercetari realizate de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. Recent a avut loc un exercitiu major legat de aceasta tema si chiar daca oficialii se mandresc cu felul in care acesta a decurs, una dintre concluzii, aceea ca vor fi sute, daca nu chiar mii de victime, mai ales in Capitala, nu este menita sa linisteasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )