Libnet.ro
UNICEF

14:16

Motivul incredibil pentru care traficul pe A2 a fost inchis timp de 12 ore. Ce spune Compania de Drumuri

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care traficul pe A2 a fost inchis timp de 12 ore. Ce spune Compania de Drumuri

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) vine cu o declaratie ce pare ireala, incercand sa explice de ce traficul pe autostrada A2 a fost inchis timp de 12 ore. continuă pe Antena3

Motivul adevarat pentru care trebuie sa pui mereu gheata in whisky

Gustul unui pahar de whisky triplu sec poate fi imbunatatit. O echipa de cercetatori suedezi a scos la iveala faptul ca apa este ceea ce trebuie intr-un pahar de whisky pentru a-i sublinia gustul.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit/Cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters. UPDATE: Politia turca a declarat ca cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor. UPDATE 2: Directorul executiv al Turkish Airlines, Bilal Eksi, a declarat ca pistele de decolare sunt acum operationale.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit/UPDATE Aeroportul a fost redeschis

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters. Politia turca a declarat ca cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor. Directorul executiv al Turkish Airlines, Bilal Eksi, a declarat ca pistele de decolare sunt acum operationale. UPDATE 23:10 Aeroportul Ataturk a fost redeschis.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un aviot privat s-a prabuit

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un aviot privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters.

Motivul pentru care e bine sa stam cu picioarele apropiate pe timp de furtuna. Sigur nu stiai asta!

Cele mai periculoase locuri in care poti fi lovit de fulger sunt spatii deschise: la munte, la mare, in parcuri, dar te poti feri daca stii niste reguli de baza. Ca sa nu fii lovit de fulger, cel.

Daca ti se da de pomana in amintirea Regelui Cioaba nu te atinge de nimic! Motivul pentru care trebuie sa chemi imediat Politia

Pomana Regelui Cioaba face noi victime. Doua femei din Dambovita au ramas fara bijuteriile din aur dupa ce au fost pacalite prin aceasta inselaciune, scrie.

Mira, noua solista a trupei DJ Project, a fost externata dupa accidentul rutier grav in care a fost implicata (FOTO, VIDEO)

Mira, tanara care a fost implicata in accidentul rutier de la inceputul saptamanii, alaturi de trupa DJ Project, a fost externata si se simte mult mai bine, spre bucuria tuturor.

Cele mai in voga destinatii: 6 locuri pentru care sa iti pregatesti bagajele acum

Chiar daca vara a trecut, nu inseamna ca nu este un moment potrivit sa descoperi noi destinatii, mai ales ca au fost dezvaluite cele mai in voga locuri din lume, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce se inghesuie turistii.

VIDEO. Cum arata insula Belina, paradisul din Teleorman pentru care este urmarita penal Sevil Shhaideh

Vicepremierul Sevil Shhaideh este urmarita penal pentru abuz in serviciu in dosarul Belina. Procurorii DNA sustin ca Sevil Shhaideh, in calitatea sa de secretar de stat in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )