Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care Andra a parasit Vocea Romaniei de la PRO TV. Mai ramane sau nu la Romanii au Talent?

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Andra a parasit Vocea Romaniei de la PRO TV. Mai ramane sau nu la Romanii au Talent?

Noile schimbari de la Vocea Romaniei si, implicit, de la PRO TV, au uimit pe toata lumea, iar motivul pentru care Andra a ales sa plece de la emisiune a starnit cea mai mare curiozitate. Nimeni nu se astepta ca show-ul sa aiba parte de o schimbare atat de importanta. Nu trebuie sa uitam ca . continuă pe Playtech

Mutare soc la PRO TV! Andra iese din show, Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei. Detalii

Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei! Sezonul 9 al show-ului a adus o noua surpriza pentru fani. PRO TV a anuntat, pe pagina oficiala, ca artistul va intra in locul Andrei. Cum a notat trustul plecarea sotiei lui Catalin Maruta din emisiune? Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei Horia Brenciu revine la Vocea! Artistul va .

Irina Rimes si Smiley, primele reactii dupa ce Andra a fost inlocuita la Vocea Romaniei. Ce se intampla la PRO TV

Vestea surprinzatoare a zilei a fost cu siguranta ca Brenciu va face din nou parte din juriul de la Vocea Romaniei. Din pacate, fanii Andrei Maruta sunt cei care au fost miscati de cele petrecute. Ce reactie au avut Irina Rimes si Smiley, dupa ce au aflat de revenirea lui Brenciu? Irina Rimes si Smiley, .

Andra, prima reactie dupa ce a fost inlocuita cu Brenciu la Vocea Romaniei: cantareata a explicat motivele pentru care nu mai face parte din show

Andra 32 de ani) a transmis primul mesaj dupa ce reprezentantii Pro TV au anuntat ca artista va fi inlocuita in rolul de antrenor din show-ul Vocea Romaniei cu Horia Brenciu 46 de ani).

Andra, inlocuita de Horia Brenciu la Vocea Romaniei. Iata explicatia artistei!

Dupa un sezon in care Anda a fost jurat in cadrul show-ului Vocea Romaniei, artista a ales sa se retraga, iar locul ei la masa juratilor va fi ocupat de acum de catre Horia Brenciu. Iata explicatia Andrei! .

Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei: pe cine inlocuieste in juriu

Cantaretul Horia Brenciu 46 de ani) revine la Vocea Romaniei si inlocuieste un alt artist in juriul show-ului difuzat de Pro TV.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )