Libnet.ro
UNICEF

19:45

Motivul pentru care Ariana Grande poarta mereu aceeasi coafura. E dureros ce se intampla cu parul ei!

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Ariana Grande poarta mereu aceeasi coafura. E dureros ce se intampla cu parul ei!

Daca e ceva mai intrigant la Ariana Grande, este vesnica ei coafura, la care nu vrea sa renunte nici in ruptul capului, scrie tvhappy. ro. Si nu, nu este vorba de o amprenta personala, ci de. continuă pe Antena3

Presedintele moldovean Igor Dodon a gasit motivul pentru care nu vrea in UE: Brexit-ul

Republica Moldova nu poate adera la Uniunea Europeana UE) asa cum se prezinta aceasta acum, in conditiile in care Marea Britanie a votat pentru parasirea blocului comunitar, a declarat presedintele moldovean, Igor Dodon.

Sotul Oanei Roman, incatusat in Centrul Vechi! Motivul pentru care Marius Elisei a ajuns la sectia de politie

Sotul Oanei Roman nu poate sa stea departe de belele, el fiind protagonistul unui episod scandalos ce a necesitat interventia politistilor. Marius Elisei a iesit sa se distreze alaturi de mai multi prieteni.

Carburantii se vor scumpi in toata lumea. Motivul pentru care pretul petrolului a explodat in cateva ore

Preturile petrolului au crescut substantial, luni, dupa ce o alianta condusa de Arabia Saudita a intrerupt legaturile diplomatice cu Qatarul si a luat masuri de intrerupere a accesului in.

VIDEO. Momente coplesitoare in timpul concertului caritabil sustinut de Ariana Grande, pentru victimele atacului terorist din Manchester. Artistii au parasit scena in lacrimi

Ariana Grande si-a surprins fanii, duminica, cu un concert deosebit sustinut in onoarea victimelor atacului de pe Manchester Arena, in urma caruia 22 de persoane au murit, iar alte 116 au fost ranite.

Surpriza facuta de Ariana Grande fanilor internati intr-un spital din Manchester, inainte de un concert in beneficiul lor

Ariana Grande le-a facut o surpriza vineri fanilor sai care au fost raniti in atacul cu bomba mortal de la concertul sau din Manchester de saptamana trecuta, vizitandu-i in spital,.

Ariana Grande, CONCERT caritabil in Manchester! Banii vor fi donati familiilor victimelor atentatului

Cantareata Ariana Grande sustine un concert caritabil in Manchester, locul unde a avut loc atacul terorist din 22 ami. Banii obtinuti vor fi donati familiilor victimelor,.

Gest impresionant: Ariana Grande si-a vizitat fanii spitalizati in urma atentatului de la Manchester (FOTO)

Gest impresionant pentru fanii Arianei Grande. Artista a mers in vizita la spitalul din Manchester acolo unde sunt internate o parte dintre persoanele ranite in atentatul terorist de pe 22 mai, informeaza.

Gest impresionant: Ariana Grande si-a vizitat fanii spitalizati in urma atentatului de la Manchester (FOTO, VIDEO)

Gest impresionant pentru fanii Arianei Grande. Artista a mers in vizita la spitalul din Manchester acolo unde sunt internate o parte dintre persoanele ranite in atentatul terorist de pe 22 mai, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )