Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care britanicii voteaza intotdeauna joi: Teama de alcool si frica de influenta predicilor din biserici

B1 B1,
Motivul pentru care britanicii voteaza intotdeauna joi: Teama de alcool si frica de influenta predicilor din biserici

Britanicii si olandezi merg joi la urne pentru a-si alege europarlamentarii. in Marea Britanie, decizia ca alegerile sa aiba loc joi a fost luata in anii 30, iar motivul e cel putin interesant: vinerea era zi. continuă pe B1

Motivul hilar pentru care britanicii voteaza intotdeauna joi

Britanicii si olandezi merg joi la urne pentru a-si alege europarlamentarii. in Marea Britanie, decizia ca alegerile sa aiba loc joi a fost luata in anii 30, iar motivul e cel putin interesant: vinerea era zi.

Motivul halucinant pentru care o mama le-a dat foc propriilor copii

O mama a fost arestata pentru ca si-ar fi blocat cei doi copii in locuinta si a dat foc la usa, apoi a parasit apartamentul. Femeia de 26 de ani se afla singura cu cei doi copii in locuinta, cand.

Sarbatoarea plina de fast ce a marcat 10 ani de la Marea Unire. Motivul pentru care evenimentul a fost organizat abia in luna mai

La Serbarile Unirii au participat delegatii din colturile tarii. Evenimentul a culminat cu o parada in care fiecare judet a defilat in costume populare specifice zoei pe care o reprezentau.

Te face sa te simti bine, dar cafeaua afecteaza mediul inconjurator. Motivul pentru care e daunatoare

Beneficiile unei cesti de cafea pe zi au fost detaliate in foarte multe circumstante. Uneori este folosita ca tratament. Cultivarea cafelei nu este insa cea mai buna pentru mediul inconjurator. Expertii in domeniul cafelei si cultivatorii ei isi fac griji in legatura cu impactul incalzirii globale asupra posibilitatii de cultivare. in mod surprinzator insa, cultivarea [] .

Business report: Jucatorii imobiliari vorbesc despre o criza pentru care Romania nu este pregatita; Manager Clever: 40% din soferii care lucrau pe aplicatii au decis sa se retraga; CEO-ul Electrica: Daca nu consumati intre 7 si 9 seara, nu va dau niciun

Exitul Telekom: cum au evoluat afacerile grupului in Romania si cati clienti au pierdut. Telekom negociaza in prezent vanzarea afacerilor din Romania cu Orange Romania, RCSRDS si Spas Roussev. Topul companiilor care au cele mai mari suprafete de teren concesionate de la stat. Conform datelor Agentiei Domeniilor Statului ADS), companiile care au cea mare suprafata de teren arendata sau concesionata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )