Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care doi parinti dau in judecata compania Uber. Altfel ar fi stat lucrurile

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care doi parinti dau in judecata compania Uber. Altfel ar fi stat lucrurile

Doi parinti au decis sa dea in judecata compania Uber, dintr-un motiv cu totul neasteptat. Acestia sustin ca fiica lor de 12 ani a comandat o masina in miez de noapte si, desi nu avea varsta legala, a. continuă pe Antena3

Petru Mircea si fiul sau, la mormantul Madalinei Manole, pe ascuns. Motivul pentru care fac asta

Petru Mircea si fiul sau au mers la mormantul Madalinei Manole pe ascuns. Din pacate, motivul este ca sotul artistei nu a dorit sa se intalneasca la cimitir cu rudele. Decesul Madalinei Manole i-a adus o relatie extrem de rece lui Petru cu restul familei sale. Petru Mircea si fiul sau, pe ascuns la mormantul [] .

Motivul pentru care mii de romani merg la Cascada Cailor an de an. FOTO

Mii de romani merg an de an la Cascada Cailor, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe meleagurile noastre. Situata in apropiere de statiunea turistica Borsa, in partea de nord-est a Muntilor Rondei, Cascada Cailor atrage nu doar prin peisajul de vis, ci si prin legendele sale. Este un loc ideal pentru a-ti petrece [] .

Motivul pentru care criminalul politistului a refuzat sa manance - VIDEO

Inconjurat de mascati, criminalul care l-a ucis pe politistul din Timis a parasit spitalul unde a fost operat si dus in arest. Medici spun ca starea lui este stabila, insa are nevoie de antibiotic pentru a mu.

Motivul pentru care romanii mor pe capete

Aflata mereu intr-un echilibru precar, Romania este o tara care trebuie sa faca fata unor riscuri majore pornind de la degradarea naturii, poluarea mediului inconjurator, starea de sanatate a populatiei, st.

Florin Luca, economistul sef celei mai mari banci de stat: 4 argumente pentru care dobanzile sunt mai mari in Romania decat in tarile vest-europene

Riscul de tara, ponderea firmelor cu risc mare care a crescut de la 21% la 30% in ultimii 10 ani), gradul redus de bancarizare si politicile BCE sunt patru din motivele pentru care creditele in Romania sunt mai scumpe decat in alte state din UE, a explicat joi economistul sef al CEC Bank, Florin Luca in cadrul conferintei Banking 365: Banca Viitorului organizata de Oxygen Events.

Faze tari: Vacanta pe Insula Sexului; Un veteran de razboi de 93 de ani i-a facut avansuri Melaniei Trump. Cum a reactionat presedintele SUA; Motivul incredibil pentru care si-a acoperit masina cu balega

Surpriza de care a avut parte o tanara care a vrut sa cumpere zmeura de la supermarket. Tanara se afla la. Premiera pentru China! A lansat o racheta de la bordul unei nave. Administratia de la Beijing a anuntat ca a.

Telefoane Nokia ieftine pentru care nu regreti ca dai banii

Nokia a reusit sa creeze, in circa doi ani, o linie destul de ampla de produse. Cele mai interesante sunt cele ieftine, asa ca uite cateva. Telefoane Nokia ieftine pe care sa le cumperi.

5 motive pentru care socializarea la serviciu ar trebui sa fie din plin incurajata

Relatiile pe care le avem cu colegii de la locul de munca nu sunt importante doar pentru bunul mers al proiectelor de la serviciu, ci si pentru starea noastra de spirit. Orice angajat are nevoie de contact si conexiune cu oamenii cu care lucreaza,.

HOROSCOP. Adevaratele motive pentru care ar trebui sa te indragostesti de fiecare zodie

Te-ai intrebat vreodata ce anume te-a facut sa te indragostesti de o anumita persoana? Cu totii avem calitati care ies in evidenta si pe care ceilalti le apreciaza. Iata 5 motive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )