Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care Donald Trump si-a anulat vizita oficiala din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Donald Trump si-a anulat vizita oficiala din Marea Britanie

Donald Trump si-a anulat vizita din Marea Britanie, motivand ca nu a fost niciodata un mare fan a noii ambasade SUA din Londra la deschiderea careia trebuia sa participe. Presedintele american ar fi trebui. continuă pe Antena3

Un barbat si-a dat foc in plina strada. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Un refugiat sirian instalat in Liban si-a dat foc miercuri in fata unui birou al Natiunilor Unite dupa ce familia sa a fost privata de ajutoare de catre ONU, a spus sotia sa, potrivit.

Marturisire halucinanta a politistului pedofil. Motivul pentru care barbatul agresa copiii e de-a dreptul socant

Eugen Stan, politistul pedofil a facut o marturisire halucinanta. El le-a spus anchetatorilor de ce victimele sale sunt copiii. Se pare ca barbatul isi urmrea cu atentie victimele si inspecta locul.

Utile:Topul alimentelor cu putine calorii; Ceaiuri naturale care curata sistemul digestiv; Care este motivul pentru care vinul rosu agraveaza migrenele

Boala periculoasa care te poate ucide in 24 de ore. Se transmite la fel de usor ca gripa si are simptome asemanatoare. Prin definitie, meningita presupune. Cum tratezi psoriazisul unghiilor prin metode naturale. Pentru a preveni evolutia psoriazisului, trebuie sa fii foarte atenta la.

Donald Trump nu va fi supus unui examen psihiatric la vizita medicala de vineri

Vizita medicala pe care Donald Trump urmeaza sa o efectueze la sfarsitul acestei saptamani nu va cuprinde vreun examen psihiatric, a informat Casa Alba, in contextul in care unii dintre criticii presedintelui american se intreaba in mod deschis cu privire la sanatatea mentala a acestuia, scrie AFP.

Donald Trump si-a anulat vizita la Londra

Donal Trump si-a anulat vizita planificata pentru luna viitoare in Marea Britanie pentru inaugurarea noii ambasade a SUA la Londra. Presa britanica a relatat diferite motive pentru anularea.

Trump si-a anulat vizita la Londra. Presedintele trebuia sa inaugureze luna viitoare noua ambasada, care a costat 1,2 mld. dolari

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi ca isi anuleaza vizita planificata pentru luna viitoare in Marea Britanie pentru a inaugura noua ambasada a SUA la Londra, transmite dpa, citata de Agerpres.

Probleme pentru Donald Trump: Presa sustine ca ar urma sa fie audiat de procurorul special care ancheteaza implicarea Rusiei in campania electorala

Casa Alba a refuzat luni seara sa comenteze informatii aparute in presa de peste Ocean care spuneau ca presedintele Donald Trump ar urma sa se prezinte in fata procurorului special Robert Muller.

Administratia Donald Trump vrea ca diplomatii sa intensifice eforturile pentru vanzarea de armament

Administratia Donald Trump elaboreaza un plan prin care atasatii militari si diplomatii americani din strainatate vor trebui sa intensifice actiunile pentru vanzarea de armament, afirma oficiali americani citati de agentia Reuters, potrivitMediafax.

Donald Trump este chemat in judecata de catre 11 detinuti de la Guantanamo

Unsprezece detinuti de la Guantanamo l-au chemat in judecata joi pe presedintele american Donald Trump, considerand ca au fost tinuti in detentie ilegal, pentru ca sunt musulmani, relateaza AFP.

Exista doar in Call of Duty, dar Donald Trump vinde avioane F-52

Spre uimirea celor care credeau ca Donald Trump nu mai poate soca pe nimeni, presedintele SUA a anuntat ca vinde niste avioane din Call of Duty. Seria de jocuri Call of Duty a spus multe povesti de-a lungul anilor. Unele dintre ele au fost inspirate din evenimente reale, precum al doilea razboi mondial, in timp [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )