Libnet.ro
UNICEF

17:15

Motivul pentru care FBI a scanat ochii a mai mult de 400.000 de oameni

Playtech Playtech,
Motivul pentru care FBI a scanat ochii a mai mult de 400.000 de oameni

Aparent, FBI a scanat irisurile a mai mult de 434. 000 de oameni in ultimii trei ani, pentru un program pilot care implica mai multe departamente de politie, Pentagonul si patrula americana de granita. Potrivit Mashable, proiectul a fost lansat in septembrie 2013, iar scopul este de a evalua tehnologia, de a lansa provocari-cheie si de []. continuă pe Playtech

Le-a cerut unor muncitori niste maruntis, insa a primit mai mult decat se astepta

Un barbat fara adapost care le-a cerut cativa bani unor muncitori care lucrau la o casa a primit mai mult decat se astepta, scrie Daily Mail. Muncitorii l-au intrebat mai intai.

Producatorii romani sustin ca legea supermarketurilor le face mai mult rau decat bine (VIDEO)

Producatorii romani spun ca legea supermarketurilor care ar trebui sa aduca mai multe produse romanesti pe rafturile magazinelor face mai mult rau decat bine, informeaza B1 TV. Oamenii se.

Ce este Insanity, antrenamentul la care putini curiosi rezista mai mult de 5 minute: iti vine sa vomiti

Insanity este un sport de o intensitate extrem de mare care se dedica celor care au o viata sportiva constanta si care au atins nivelul maxim la alte sporturi cardio. Putini incepatori rezista mai mult de 5 minute in cadrul primelor antrenamente.

FOTOGALERIE IMPRESII DIN SERBIA Exit Festival, unul dintre motivele pentru care ar trebui sa vizitezi Serbia

La mai putin de 700 de km de Bucuresti, la cetatea Petrovaradin din orasul sarbesc Novi Sad, s-a desfasurat saptamana trecuta cea de-a 16-a editie a festivalului Exit Festival, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din lume. Tema editiei din acest an a fost Exit Magic si a adus laolalta in cele 4 patru zile de festival in jur de 200. 000 de persoane. Pe scenele festivalului au urcat, printre altii, David Guetta, The Prodigy, Wiz Khalifa, Nina Kraviz, dar si doua formatii romanesti - RoadKillSoda si Implant pentru Refuz.

Motivul ascuns pentru care Smiley si-a lasat barba. Nu s-a mai ras de sapte ani

Face furori printre femei pentru lookul sau rebel, dar Smiley ascunde un secret pentru barba sa, in trend. Cantaretul a marturisit ca nu a mai apelat la aparatul de ras de foarte multi ani.

O femeie a descoperit motivul pentru care nu a avut orgasm timp de 23 de ani: testul simplu care i-a schimbat viata

Lipsa orgasmului este o realitate cu care se confrunta o multime de femei, dar putine reusesc sa gaseasca o solutie pentru problema cu care se confrunta. Uneori, placerea sexuala este ignorata tocmai pentru ca femeilor le este rusine sa recunoasca in fata iubitilor sau sotilor ca nu sunt niciodata satisfacute. Nu acesta este insa cazul unei femei care a avut primul orgasm dupa 23 de ani si asta doar pentru ca a incercat sa descopere un raspuns.

Top-modelul Gisele Bundchen a pozat cu sanii goi ca sa promoveze noua colectie de jeansi de la Givenchy: motivul pentru care i-a fost cenzurat bustul FOTO

La 35 de ani, top-modelul Gisele Bundchen a fost aleasa noua imagine a colectiei de jeansi Givenchy, scop in care a realizat o sedinta foto provocatoare alaturi de modelul masculin Caua Reymond, in varsta de 36 de ani. Frumoasa de origine braziliana a pozat topless, dar sanii i-au fost acoperiti cu o banda neagra.

Arhitectii care au proiectat cea mai eco cladire din Olanda: In urma cu 10 ani, cand am vizitat prima data Romania, era pustiu

Romania a trecut prin schimbari semnificative in ceea ce priveste calitatea constructiilor fata de acum 10-12 ani, sunt de parere arhitectii care au proiectat cea mai eco cladire din Olanda, un proiect care a obtinut cea mai inalta.

Vicepremierul Costin Borc vorbeste despre a treia uzina de asamblare de masini in Romania. Un proiect pentru care Guvernul Ciolos poarta discutii cu doua mari companii

Autoritatile romane poarta discutii cu doua companii auto de talie internationala pentru deschiderea unei a treia uzine de asamblare de masini in Romania, dupa cele detinute de Renault si Ford, a declarat azi Costin Borc, vicepremier si ministru al Economiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )