Libnet.ro
UNICEF

22:00

Motivul pentru care o femeie a nascut la o clinica de avorturi

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care o femeie a nascut la o clinica de avorturi

O femeie din Mississippi a intrat in travaliu si a nascut la singura clinica de avorturi din statul american. Femeia se afla la un control pentru a afla in ce stadiu se afla sarcina, insa era mai avansata. continuă pe Antena3

Motivul pentru care lifturile au oglinzi.Sigur nu stiai asta!

Putini stiu ca motivul secret pentru care toate lifturile sunt dotate cu oglinda este ca reduce anxietatea. Poate parea surprinzator, dar oglinda distrage de la angoasa sa si cea mai deprimata persoana din.

Motivul incredibil pentru care mii de suedezi aleg sa isi implementeze microcip

Aproximativ 3. 000 de suedezi au ales sa isi monteze microcipuri in ultimii trei ani, conform Euronews. Motivul este insa unul mai putin asteptat. Acestia prefera sa poarte microcip ca sa nu mai fie.

Motivul ciudat pentru care un cuplu si-a torturat si ucis bona. Ce acuzatii i-au adus femeii

Sabrina Kouider si sotul ei, Ouissem Medouni, din Wimbledon, Marea Britanie, erau convinsi ca bona lor ii spiona. Mai mult, Sabrina Kouider, care avea o obsesie pentru fostul iubit, era convinsa ca acesta o.

Ce s-a intamplat cu bijuteriile Printesei Diana.Motivul pentru careKate Middleton nu le mai poate purta

Bijuteriile printesei Diana au inceput sa fie vazute de public la Kate Middleton si Meghan Markle. Noul statut al Printului Harry de barbat insurat ar putea duce la o aparitie mai frecventa ale bijuteriilor.

Situatie revoltatoare la Cluj: O ambulanta cu pacient a fost blocata de muncitorii care asfaltau singurul drum util din zona (VIDEO)

Imagini revoltatoare au fost surprinse pe un drum din judetul Cluj. Timp de o ora, o ambulanta in care se afla un pacient a fost blocata pe serpentine pentru ca niste muncitori au inceput sa asfalteze.

VIDEO Ovidiu Marincea (SRI): Este profund incorect ca se amesteca toate infractiunile de drept comun, pentru care au fost emise mandate de supraveghere tehnica, cu mandatele de securitate nationala

Purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii SRI), Ovidiu Marincea, a declarat, vineri, ca datele prezentate anterior cu privire la mandatele de securitate nationala, respectiv putin peste 28. 200, sunt cifrele exacte ale mandatelor solicitate de catre SRI, precizand ca, in materie de securitate nationala, SRI are doar certitudini. Acesta afirma ca cifrele prezentate de catre presedintele Comisiei de control parlamentar al activitatii SRI, Claudiu Manda, sunt inexacte, unele fiind preluate de pe un blog din Cluj. Marincea precizeaza ca, in afara de mandatele de securitate nationala, exista mandatele de supraveghere tehnica, pentru infractiuni de drept comun, si sustine ca este profund incorect ca cele doua tipuri de mandate sa fie amestecate.

VIDEO Ovidiu Marincea, SRI: E incorect ca se amesteca toate infractiunile de drept comun, pentru care au fost emise mandate de supraveghere tehnica, cu mandatele de securitate nationala

Purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii SRI), Ovidiu Marincea, a declarat, vineri, ca datele prezentate anterior cu privire la mandatele de securitate nationala, respectiv putin peste 28. 200, sunt cifrele exacte ale mandatelor solicitate de catre SRI, precizand ca, in materie de securitate nationala, SRI are doar certitudini. El afirma ca cifrele prezentate de catre presedintele Comisiei de control parlamentar al activitatii SRI, Claudiu Manda, sunt inexacte, unele fiind preluate de pe un blog din Cluj. Marincea precizeaza ca, in afara de mandatele de securitate nationala, exista mandatele de supraveghere tehnica, pentru infractiuni de drept comun, si spune ca este profund incorect ca cele doua tipuri de mandate sa fie amestecate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )