Libnet.ro
UNICEF

15:00

Motivul pentru care Florin Calinescu a fost exclus cu scandal din PNL. Candidase deja pentru un post de senator

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Florin Calinescu a fost exclus cu scandal din PNL. Candidase deja pentru un post de senator

Florin Calinescu a fost ales recent presedinte al Partidului Verde, dar aceasta nu este prima aventura in politica a fostului jurat de la Romanii au Talent. Actorul a candidat in 2008 la functia de senator din partea PNL si s-a clasat abia pe locul al treilea. in februarie 2009, el a fost exclus din partid . continuă pe Playtech

Florin Calinescu a fost ales presedinte de partid

Actorul Florin Calinescu a fost ales presedinte alPartidului Verde. Anuntul a fost facut pe pagina oficiala de Facebook a formatiunii De astazi, verzii romani intra pe scena politica cu Florin.

Florin Calinescu a candidat in 2008 pentru un post de senator din partea PNL. De ce a fost ulterior exclus cu scandal din partid

Actorul Florin Calinescu 63 de ani) a intrat in politica si este noul presedinte al Partidului Verde. Cunoscutul om de televiziune mai are o experienta politica la activ.

Cine il va inlocui pe Florin Calinescu la Romanii au Talent. PRO TV ar avea mai multe variante pe lista

Florin Calinescu a intrat in politica si nu va mai face parte din juriul emisiunii Romanii au Talent, de la Pro TV. Dupa ce a fost ales presedinte al Partidului Verde, actorul a marturisit ca nu a fost dat afara de postul de televiziune, ci a fost decizia lui sa se retraga. Florin Calinescu nu .

Florin Calinescu a intrat in politica si a fost ales presedinte al Partidului Verde: M-am inscris intr-un partid pentru ca in mintea mea nu se mai poate asa si nu-i agreez pe niciunii de pe piata

Actorul Florin Calinescu a intrat in politica, fiind ales presedinte al Partidului Verde, formatiune care la alegerile din 2012 a reusit sa obtina doi deputati, Ovidiu Iane si Remus Cernea, pe listele USL. Omul de televiziune a declarat pentru HotNews. ro ca s-a inscris intr-un partid pentru ca el crede ca nu se mai poate asa si a declinat oferte de la majoritatea partidelor pentru ca nu ii agreeaza pe niciunii de pe piata.

Florin Calinescu pleaca de la Romanii au talent. Ce se intampla cu emisiunea?

Fiindca s-a hotarat sa intre in politica si a fost deja ales presedinte al unui partid, Florin Calinescu pleaca de la Romanii au talent. Ce se va intampla cu emisiunea in noul sezon? .

Florin Calinescu pleaca de la Pro TV dupa decizia de a intra in politica: Nu am fost dat afara

Florin Calinescu 63 de ani) pleaca de la Pro TV si din show-ul Romanii au talent, unde facea parte din juriu. Vedeta de televiziune a declarat ca a luat aceasta decizie in urma cu doua luni, dupa ce s-a hotarat sa intre in politica.

Florin Calinescu renunta la PRO TV pentru politica: I-am anuntat civilizat acum o luna ca luam o pauza!

Florin Calinescu ia o pauza de PRO TV de la Romanii au talent. Asta dupa ce actorul si vedeta tv a decis sa reintre in politica, fiind ales presedinte al Partidului Verde. Nu am fost dat afara de niciun.

Candideaza Florin Calinescu la presedintie? Ce raspuns a dat si ce legi anunta fosta vedeta PRO TV

Nimeni nu s-a asteptat la asta! Florin Calinescu si-a facut intrarea in politica! Cei de la Partidul Social Democrat sunt de-a dreptul socati de noua veste. Florin Calinescu intra in politica Florin Calinescu s-a decis! Controversatul jurat de la Romanii au Talent intra in politica. Acesta detine acum titlul de presedinte al Partidului Verde, formatiune .

Mircea Radu ii critica pe cei care fac televiziune azi. Ce spune despre Florin Calinescu si Mircea Badea

Mircea Radu aduce critici foarte dure pentru cei din televiziune. De asemenea, fostul prezentator a sustinut si ca show-urile de noapte dintr-o televiziune sunt extrem de necesare. Mircea Radu: De ce nu mai sunt programe ca alea? Pe scurt, pentru ca nu le poate face oricine Fostul prezentator de televiziune a vorbit despre ce se .

Actorul Florin Calinescu a devenit presedintele Partidului Verde din Romania: Politica e o comedie in stare pura. Proasta, de cele mai multe ori

Noutate pe scena politica romaneasca. Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu 63 de ani) a fost ales ca presedinte al Partidului Verde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )