Libnet.ro
UNICEF

23:30

Motivul pentru care fostul preot Cristian Pomohaci a recunoscut acuzatiile de evaziune fiscala

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care fostul preot Cristian Pomohaci a recunoscut acuzatiile de evaziune fiscala

Cristian Pomohaci a recunoscut, miercuri, acuzatiile de evaziune fiscala si a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei, anunta Parchetul General, care precizeaza ca pedeapsa la care au cazut de acord. continuă pe Antena3

Motivul pentru care a fost demis seful Serviciului de Informatii Interne din Germania

Seful serviciului de informatii interne al Germaniei Biroul pentru protectia Constitutiei, BfV), Hans-Georg Maassen, a fost demis din functie, a anuntat marti serviciul de presa al guvernului federal, in urma.

Motivul pentru care locurile din avion sunt atat de inghesuite

In trecut ne referim la anii 50-60-70), turistii care calatoreau cu avionul aveau la dispozitie un spatiu infinit mai mare si cursa era o adevarata placere. Desi tehnologia a evoluat si aeronavele sunt.

Motivul pentru care specialistii recomanda sa mergi mai des la mare

Specialistii in neurologie au descoperit ca mersul la mare frecvent aduce o multime de beneficii. Sentimentul incredibil de pace si liniste pe care il simti atunci cand esti la plaja a fost denumit ca blue.

Traian Basescu explica motivul pentru care premierul a ratat intalnirea cu Juncker: Daca Dancila avea protectie SPP, Serviciul tinea avionul in aer pana ajungea ea la aeroport

Premierul Viorica Dancila a ratat discutia cu presedintele Comisiei Europene, intarziind la intalnirea pe care ea insasi o solicitase. in opinia fostului presedinte Traian Basescu, acest lucru s-a.

Atentie! Motivul pentru care nu e bine sa mergi duminica la cumparaturi

Lunea este ziua in care e bine sa ne cumparam cosmetice, bere, creme sau sampon, marti este ziua in care e bine sa cumparam produse pentru casa si vin, miercuri este ziua perfecta pentru un mic.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General in dosarul de evaziune fiscala. Fostul preot si-a recunoscut vinovatia

Cristian Pomohaci, preotul caterisit dupa un scandal sexual, a ajuns miercuri la Parchetul General. Acesta este urmarit penal pentru evaziune fiscala, dupa ce nu ar fi declarat peste 150. 000 de euro. Acesta si-a recunoscut vinovatia si a acceptat o pedeapsa de un de inchisoare cu suspendare.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General

Fostul preot Cristian Pomohaci a venit, miercuri, la Parchetul General, pentru a fi audiat, fiind urmarit penal pentru evaziune fiscala, dupa ce nu ar fi declarat peste 150. 000 de euro, venituri din cedarea.

Motivul pentru care Andreea Berecleanu si-a retras copiii de la scolile de stat: Rabdarea mea ajunsese la limita

Andreea Berecleanu, in varsta de 43 de ani, si-a retras cei doi copii, in varsta de 13 ani, respectiv 17 ani, de la scolile de stat si a ales sa-i educe la o scoala britanica. De curand, aceasta a.

Motivul pentru care Richard Gere si sotia lui nu au vrut sa dezvaluie pana acum ca asteapta primul copil impreuna FOTO

Richard Gere, in varsta de 69 de ani, si sotia lui, Alexandra Silva 35 de ani), au confirmat ca asteapta un copil impreuna, printr-o fotografie postata pe Instagram. Cuplul a dezvaluit si motivul pentru care nu a facut publica vestea pana acum, desi zvonurile au inceput sa circule in urma cu mai multe luni.

Noi probleme penale pentru Cristian Pomohaci: Fostul preot s-a prezentat la Parchetul General si ar fi dispus sa isi recunoasca vinovatia (FOTO, VIDEO))

Controversatul fost preot si interpret de muzica populara Cristian Pomohaci s-a prezentat miercuri in fata procurorilor de la Parchetul General. Acesta a oferit noi declaratii in scandalul sexual in care este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )