Libnet.ro
UNICEF

13:15

Motivul pentru care Gabriela Firea da in judecata Ministerul Sanatatii

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Gabriela Firea da in judecata Ministerul Sanatatii

Gabriela Firea a anuntat miercuri ca va depune plangere pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor la adresa conducerilor Directiei de Sanatate Publica DSP) Bucuresti si Ministerului Sanatatii. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Dorian Popa nu mai vorbeste cu tatal sau. Ce se intampla in familia lui

Astazi mai iese la iveala un secret tinut bine ascuns in inima celebrului cantaret, Dorian Popa. Acesta si-a facut curaj si a dezvaluit fanilor adevaratul motiv pentru care relatia dintre el si tatal sau s-a racit iremediabil. De parca asta nu ar fi fost de ajuns, vestea plecarii fratelui sau, de care era si este .

Irina Loghin a dat lovitura in afaceri: Motivul pentru care a imprumutat o suma uriasa de bani de la banca

Irina Loghin este una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara din Romania. Desi are varsta de 81 de ani, marea doamna a muzicii populare romanesti nu renunta la cariera muzicala care a.

Motivul pentru care ducesele Meghan si Catherine poarta cercei ieftini cu rochii de mii de dolari

Ducesele Catherine si Meghan poarta cercei ieftini cu rochii de mii de dolari, iar specialistii sunt de paere ca la mijloc e o strategie de marketing. Cele doua ducese au contribuit la popularizarea brandurilor britanice.

Motivul pentru care ducesele Meghan si Catherine poarta cercei ieftini cu rochii de mii de dolari

Ducesele Catherine si Meghan poarta cercei ieftini cu rochii de mii de dolari, iar specialistii sunt de paere ca la mijloc e o strategie de marketing. Cele doua ducese au contribuit la popularizarea brandurilor britanice.

Ajutor pentru seniorii Capitalei, din partea Primariei. Pachete cu materiale sanitare si alimente de baza

Gabriela Firea a anuntat pe o retea sociala ca seniorii din Bucuresti vor beneficia in continuare de ajutor din partea Primariei Capitalei. Acestia vor primi pachete cu materiale sanitare, dar si produse alimentare de baza.

Gabriela Firea, plangeri penale impotriva DSP si a Ministerului Sanatatii

Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangeri la adresa conducerilor Directiei de Sanatate Publica.

Gabriela Firea anunta ca va depune plangere impotriva DSP Bucuresti privind testarea pentru anticorpi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va depune plangerepenala impotriva Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, dar si impotriva conducerii Ministerului Sanatatii pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor.

Batalia pentru Primaria Bucuresti: Nicusor Dan vorbeste la HotNews LIVE, joi, de la 12.00, despre lupta cu Gabriela Firea si solutiile pentru Capitala

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, este invitat joi, de la ora 12. 00, la interviurile HotNews LIVE. Care este strategia prin care vrea s-o invinga pe Gabriela Firea? Care sunt solutiile pentru Bucuresti? Ce ii reprosesaza Gabrielei Firea dupa 4 ani? Sunt cateva dintre intrebarile la care Nicusor Dan va raspunde. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

GABRIELA FIREA: Sper ca toti cei care blocheaza licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, da vina pentru incendiul care a mistuit duminica un troleibuz in centrul orasului pe presupusele blocaje intentionate ale licitatiilor organizate de primarie pentru noi mijloace de transport in comun.

Gabriela Firea, masura care ii vizeaza pe toti bucurestenii. incepe chiar de astazi

Programul Sunt imun la COVID? a debutat la Arena Nationala, unde primii 500 de bucuresteni urmeaza sa fie testati in vederea stabilirii gradului de imunizare la coronavirus. in curand vom afla in ce masura este raspandit noul virus la nivelul Capitalei, a anuntat Gabriela Firea. 500 de bucuresteni, testati ACUM la Arena Nationala A inceput .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )