Libnet.ro
UNICEF

11:45

Motivul pentru care Kate Middleton are mereu haine negre in bagaj

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Kate Middleton are mereu haine negre in bagaj

Hainele membrilor Familiei Regale sunt mereu atent alese, astfel incat sa fie adecvate oricarei ocazii, chiar si pentru cele neprevazute. Atunci cand se afla in deplasare, membrii familiei sunt nevoiti sa. continuă pe Antena3

Motivul pentru care suflam in lumanarile de la tort! Putini sunt cei care-l stiu

Intotdeauna aniversarile sunt un motiv de mare bucurie, insa cati dintre noi ne-am intrebat vreodata care este motivul pentru care suflam in lumanarile de pe tort? Iata care este adevarata.

Motivul pentru care Kim Jong-un vrea sa se intalneasca din nou cu Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, prin care acesta ii propune o noua intalnire, a anuntat luni Casa Alba. Purtatoarea de cuvant a.

O companie livreaza un model de smartphone intr-o valiza imensa. Motivul pentru care face asta

ASUS ROG Phone este unul dintre cele mai ambitioase smartphone-uri anuntate pana in prezent, cu un pret mai mare chiar si decat cel al noilor iPhone-uri XS si XS Max. Va existao editie foarte limitata.

Un barbat a mers la politie cu capul sotiei intr-o punga. Motivul pentru care si-a ucis partenera

Un barbat din statul indian Karnataka a fost arestat dupa ce s-a prezentat la sediul unui post de politie cu capul sotiei sale intr-o punga. Barbatul a marturisit ca si-a ucis sotia si a fost acuzat de.

Motivul incredibil pentru care Regina Elisabeta poarta numai culori stridente

Regina Elisabeta a II-a poarta, de cele mai multe ori, un curcubeu de culori. Nu toate deodata, evident, ci pe rand, insa toate de-o intensitate evidenta. E nevoie sa iasa in evidenta, pentru ca lumea.

Crima macabra in India: a intrat intr-o sectie de politie cu capul taiat al sotiei. Motivul pentru care a ucis-o

O crima macabra a ingrozit un stat din India. Un barbat suspicios din fire si-a ucis sotia, i-a taiat capul, l-a pus intr-un sac si s-a dus cu el la politie pentru a-si declara vinovatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )