Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care locuitorii unui oras vor ca un cunoscut lac sacapete statut de persoana

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care locuitorii unui oras vor ca un cunoscut lac sacapete statut de persoana

Rezidentiiorasului americanToledovor calacul Eriesa capete statut depersoana. Este vorba despre oinitiativa legislativacare le va permite cetatenilor sa dea. continuă pe Antena3

Motivul pentru care stresul te poate imbolnavi

Din fericire majoritatea dintre noi nu ne confruntam cu situatii care ne pun viata in pericol prea des. Cu toate acestea, avem parte in continuare de stres, care poate deveni cronic din cauza unei situatii care se.

Juncker, pus pe glume la intalnirea cu Theresa May. Motivul pentru care a aparut cu un plasture pe obraz - VIDEO

Premierul britanic Theresa May s-a intalnit din nou, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. May spera sa obtina renegocierea acordului cu privire la Brexit, respins de parlamentul.

Metalul care a ajuns mai pretios ca aurul. Motivul pentru care a explodat pretul

Cotatia paladiului a depasit pentru prima data pragul de 1. 500 dolari pe uncie, in timp ce pretul aurului a atins cel mai ridicat nivel din ultimele zece luni, pe fondul deprecierii dolarului, transmite.

Pasager, dat in judecatapentru caa pierdut avionul. Motivul pentru care o mare companie aerianaa luat aceasta decizie

Ometodafolosita des depasageriicompaniilor aeriene pentru a gasi bilete mai ieftine este subiectul uneidisputeininstanta. Exista o metoda de a cumpara bilete de.

Motivul pentru carepersoanele religioase sunt mai fericite decat cele care nu au religie

O cercetare a expertilor de la Pew Research Center a inclus analiza unor date de chestionar care provin din cateva zeci de tari, in care se compara stilurile de viata ale oamenilor religiosi si ale celor.

FOTO Cum au reusit autoritatile unui oras romanesc sa implice localnicii intr-o actiune de caritate permanenta: Raspunsul a fost extraordinar

Administratia publica din Ramnicu Valcea le-a propus un targ localnicilor: sa preia articolele vestimentare de care oamenii nu mai au nevoie si sa se ocupe ca acestea sa ajunga la nevoiasi.

Motivul pentru care un primar a refuzat dreptul unei angajate de a-si relua activitatea dupa concediul de maternitate

Un primar din judetul Vaslui a refuzat unei angajate dreptul de a-si relua activitatea dupa concediul de maternitate, solicitandu-i sa revina la munca dupa ce isi rezolva problemele din familie. Angajata a fost data in judecata de sot, preotul satului, pentru tagada paternitatii.

Nu era fericita! Motivul pentru care Naomi Osaka s-a despartit de cel mai bun antrenor al anului trecut

Naomi Osaka s-a despartit de antrenorul german Sasha Bajin, cel care a ajutat-o sa urce pe primul loc in lume si sa castige doua Grand Slamuri.

Eugen Teodorovici a anuntat data limita pana la care toti romanii isi vor primi inapoi banii pe taxa auto

Banii privind taxa auto vor fi rambursati cel tarziu pana in luna iunie a acestui an, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Motivele pentru care nu te odihnesti, desi dormi suficient

Dormi intre sasesi opt ore pe noapte, dar tot te trezesti obosit? Pe langa stres, exista si alte lucruri care ti-ar putea afecta calitatea somnului. Patul si salteaua- Un pat vechi, care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )