Libnet.ro
UNICEF

05:45

Motivul pentru care Marc nu a mai ajuns la Steaua

Online Sport Online Sport,
Motivul pentru care Marc nu a mai ajuns la Steaua

Andrei Marc este la ora actuala unul dintre cei mai promitatori tineri fundasi din Liga 1, iar jucatorul celor de la Ceahlaul s-a aflat pe radarul echipelor Steaua si CFR Cluj. continuă pe Online Sport

MOTIVUL pentru care diplomatul britanic s-a sinucis e sfasietor. Cel mai mult isi dorise o familie

Diplomatul britanic care s-a sinucis la Baia Mare a lasat un bilet de adio pentru rude, in care si-a explicat gestul. Se pare ca el era deprimat pentru ca nu reusise sa isi intemeieze o familie. Britanicul se.

Vreau sa candidez la presedin and tia funda and tiei mamelor care isi mai doresc un copil

Gabriela Firea a confirmat, miercuri, ca nu mai demisioneaza din Partidul Social-Democrat, argumentand ca toate problemele pe care le-a semnalat s-au rezolvat si adaugand ca vrea sa candideze la presedin and tia funda and tiei mamelor care isi mai doresc un copil.

Vreau sa candidez la presedintia fundatiei mamelor care isi mai doresc un copil

Gabriela Firea a confirmat, miercuri, ca nu mai demisioneaza din Partidul Social-Democrat, argumentand ca toate problemele pe care le-a semnalat s-au rezolvat si adaugand ca vrea sa candideze la presedin and tia funda and tiei mamelor care isi mai doresc un copil.

7 motive pentru care barbatii isi parasesc iubitele

Nu tot timpul intr-o relatie lucrurile sunt numai lapte si miere. Sunt relatii care pur si simplu se destrama, fie din vina unuia sau ambilor parteneri. Iata care sunt principalele 7 motive pentru care barbatii.

5 lucruri pentru care sa nu te mai ingrijorezi in timpul sarcinii

Nu exista femeie care sa nu intre in panica in momentul in care, la ecografie, se vad anumite discrepante in cresterea fatului. Mamicile isi fac mii de griji si se intreaba cu ce au gresit pentru a provoca asa ceva.

Dragnea, despre masurile pentru a merge mai departe cu descentralizarea: Ar putea fi HG-uri

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca masurile care ar putea fi luate de Executiv pentru a merge mai departe cu procesul de descentralizare ar putea consta in Hotarari de Guvern, el aratand ca USL.

Romanii din Spania se alatura initiativei romanilor din diaspora de a sustine lupta impotriva coruptiei: Coruptia este principalul motiv pentru care am plecat din tara

Grupul de pe Facebook Romani in Spania Rumanos en Espana), care are peste 12. 000 de membri, a anuntat oficial pe data de 16 ianuarie ca se alatura initiativei romanilor din diaspora pentru combaterea coruptiei. Multi dintre noi am fost nevoiti sa parasim Romania si sa ne cautam o viata mai buna prin alte tari tocmai din cauza coruptiei care sugruma tot in Romania, a spus Liviu Tomina, administratorul grupului.

Cu parintii la psihiatru. Bani pentru invatatoare - Motivele pentru care parintii cotizeaza la scoala. Ce efecte are efortul individual al parintilor de a crea super-copii

Acesti copii cresc in familii care vor vehicula la un moment dat ideea: te-am tinut in scoala, am dat bani pentru cresterea ta, vezi bine, lucrurile costa, ai grija cum te porti si vezi sa ai bani la tine in buzunar cand te duci pentru ca trebuie sa faci 'ce trebuie', pentru ca altfel n-ai sa reusesti in viata. Este opinia medicului psihiatru Gabriel Diaconu, care a vorbit pentru HotNews. ro despre motivele pentru care parintii pun bani pentru a le lua cadouri profesorilor, despre resorturile care ii fac pe profesori sa ceara bani pentru scoala si despre efectele acestor actiuni asupra copiilor. Subiectul ramane nu neaparat in calitatea actului de a da, ci in cantitate, precizeaza medicul. Potrivit acestuia, perceptia cvasi-paranoico-sociala este ca oamenii daca nu sunt sensibilizati, daca nu sunt redresati in nesimtirea lor constitutionala cum pare a fi, vor maltrata oameni. Introducerea unei logistici extracurriculare in scoli, tot felul de cursuri de dans, de arta, de pian, de tot ce vrei si ce nu vrei pentru care parintii sunt dispusi sa plateasca rezida si din efortul individual al parintilor de a crea super-copii, pentru ca in Romania de 20 de ani cumva spatiul public a iscat o nevroza a parintelui care daca nu e fudul, parca nu e parinte destul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )