Libnet.ro
UNICEF

22:45

Motivul pentru care Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a calatorit in Trenul Regal

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a calatorit in Trenul Regal

Printul Nicolae nu a fost primit in trenul regal. Nicolae a participat, insa, la inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai, de la Catedrala din Curtea de Arges. Sambata, in. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a calatorit in Trenul Regal la funeralii

Printul Nicolae nu a fost primit in trenul regal. Nicolae a participat, insa, la inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai, de la Catedrala din Curtea de Arges. Sambata, in.

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, s-a casatorit in secret cu Alina Maria Binder

Fostul principe Nicolae, nepot al regelui Mihai exclus in august 2016 din linia de succesiune, s-a casatorti in secret cu Alina Maria Binder. Cuplu apare pe lista oficiala de participanti la funeraliile regelui sub numele domnul si doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills,.

Trenul regal care transporta sicriul Regelui Mihai a fost asteptat de 2.000 de oameni in gara din Curtea de Arges

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns la Curtea de Arges, unde trenul regal a fost asteptat de aproximativ 2. 000 de oameni, care au aplaudat si au strigat Regele Mihai, relateaza News. ro. Cortegiul funerar se deplaseaza de la gara la Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde publicul si presa nu vor avea acces.

Robbie Williams a dezvaluit motivul pentru care a fost internat la terapie intensiva in urma cu doua luni

Robbie Williams a dezvaluit ca doctorii i-au descoperit o anomalie cerebrala in luna septembrie, motiv pentru care a fost internat timp de o saptamana la terapie intensiva si a fost nevoit sa anuleze.

Orasul regal Curtea de Arges, pregatit pentru ultimul drum al Regelui Mihai

Autoritatile din orasul regal Curtea de Arges, titlu pe care municipiul il poarta din anul 2014, finalizeaza, sambata, pregatirile pentru funeraliile Regelui Mihai I. Cladirea garii, unde va.

Motivul pentru care nu este bine sa pui lamaie in apa plata

Un studiu aparut in Journal of Environmental Health a scos la iveala faptul ca lamaia poate fi o sursa de contaminare cu bacterii. Cercetatorii au colectat felii de lamaie de la 21 de.

Carmen Hara arunca BOMBA despre crima de la metrou: Motivul pentru care prima fata a scapat cu viata, iar a doua a murit...

Carmen Harra a deslusit crima de la Dristor 1! Celebra clarvazatoare a vazut dincolo si a descifrat destinul Alinei Ciucu, explicand, cum de Alexandra, prima victima a criminalei, a reusit sa.

Carmen Harra arunca BOMBA despre CRIMA de la metrou: MOTIVUL pentru care prima fata A SCAPAT cu viata, iar a doua A MURIT...

Carmen Harra a deslusit crima de la Dristor 1! Celebra clarvazatoare a vazut dincolo si a descifrat destinul Alinei Ciucu, explicand, cum de Alexandra, prima victima a criminalei, a reusit sa.

Paula Chirila, detalii nestiute despre DIVORT! Motivul pentru care a pus capat casniciei! (FOTO)

Paula Chirila dezvaluie detalii despre divortul de Marius Aciu. Mariajul de 12 ani al celor doi a luat sfarsit luna aceasta. intr-o emisiune, Paula a declarat ca inca il iubeste pe.

Cum este carpita in mod rusinos gara regala din Curtea de Arges pentru ultimul drum al Regelui Mihai

La gara regala din Curtea de Arges se lucreaza intens la montarea unor mashuri-gigant care sa acopere dezinteresul aratat decenii la rand de catre autoritatile romane. Monumentul este carpit pe ultima suta de metri pentru funeraliile de sambata ale Regelui Mihai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )