Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivul pentru care partidul a demis-o pe sefa femeilor din Pro Romania Bihor prinsa beata la volan

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care partidul a demis-o pe sefa femeilor din Pro Romania Bihor prinsa beata la volan

Fosta atleta oradeanca Simona Kadas nu mai este sefa organizatiei de femei a Pro Romania Bihor, membrii filialei luand decizia sa o demita pentru prejudicierea imaginii partidului dupa ce Adevarul a dezvaluit ca a fost condamnata pentru ca s-a urcat beata la volan, a lovit doua masini, iar apoi a refuzat sa fie dusa la analize. continuă pe Adevărul

Cine era actorul Marian Radulescu de la Teatrul Excelsior. Motivul pentru care s-a sinucis

Teatrul romanesc a tras cortina pentru ultima oara pentru Marian Radulescu. Teatrul Excelsior, cel in care a activat, a transmis condoleante familiei actorului. Primele informatii sustin ca artistul s-a sinucis. Actorul Marian Radulescu s-a sinucis? Actorul de la Excelsior, Marian Radulescu, s-a stins din viata in cursul zilei de sambata, 6 iulie. Potrivit unor informatii .

Sefa femeilor din Pro Romania Bihor a fost prinsa in miezul zilei cu o alcoolemie uriasa la volanul unui bolid Mercedes: Am baut un pic la micul dejun

Presedinta femeilor din filiala Bihor a Pro Romania, fosta atleta oradeanca Simona Kadas, a fost condamnata definitiv la inchisoare cu amanare si munca in folosul comunitatii, pentru ca a refuzat sa-si faca analize dupa ce s-a urcat beata la volan in miez de zi si a acrosat doua masini.

Un barbat din Neamt si-a dat foc in fata copiilor sai. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Suparat ca a fost parasit de iubita, barbatul in varsta de 46 de ani si-a dat foc, sub privirile socate ale celor 4 copii ai sai. Fetita cea mare a strigat disperata dupa ajutor. Barbatul a fost.

Motivul pentru care Radu Banciu renunta la emisiunea de la B1 TV: Nu pot lupta impotriva nedreptatilor VIDEO

Realizatorul TV Radu Banciu 49 de ani) a explicat care este motivul pentru care emisiunea Lumea lui Banciu, de la B1 TV, se va incheia in curand.

VIDEO Motivul pentru care un vlogger cu mii de fani a fost saltat de politisti din multimea adunata in centrul Buzaului

A fost scandal mare, in aceasta dupa-amiaza, in centrul municipiului Buzau. Totul a pornit de la o intalnire a unui cunoscut vlogger roman, originar din Giurgiu, cu fanii sai din Buzau, in Piata Dacia. Pentru ca au considerat-o ca fiind o manifestatie neautorizata, politistii locali au intervenit in forta si l-au ridicat pe vlogger. Fanii acestuia au mers la sediul Politiei Locale si au protestat fata de interventia politiei.

Motivul pentru care mama lui Florin Pastrama a plans la nunta fiului: I-am spus lui Brigitte

Weekendul care abia s-a incheiat a marcat un eveniment important pentru fanii emisiunii Ferma. Un nou inceput de la Pro TV: Brigitte si Florin Pastrama s-au casatorit.

Telefoane ieftine de la Samsung pentru care romanii nu trebuie sa faca credit

Samsung are telefoane de top extraordinare, dar s-ar putea sa nu intre in bugetul tau. Ce faci atunci? Ei bine, ai nevoie de modele mai ieftine, dar bune. Asa ca am facut o lista pentru tine.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

Noua Dacia Sandero pe care nu o poti cumpara din Romania. Unde va fi lansata si ce aduce nou

Noua Dacia Sandero va fi scoasa pe piata in anul 2020, dar nu va putea fi cumparata din Romania. Autoturismul va fi produs de divizia din Brazilia a grupului Renault, va avea mai multe imbunatatiri fata de modelul original lansat in 2014 si va fi disponibil pentru piata auto din America de Sud. Noul model .

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )