Libnet.ro
UNICEF

23:45

Motivul pentru care pietele bursiere din Europa si Asia sunt in scadere

România Liberă România Liberă,
Motivul pentru care pietele bursiere din Europa si Asia sunt in scadere

Pietele bursiere din Europa si Asia inregistrau, luni, scaderi semnificative. Bursele sunt afectate de temerile investitorilor privind iesirea Marii Britanii din UE . continuă pe România Liberă

Transfagarasanul, pe primul loc in topul drumurilor spectaculoase din Europa (VIDEO)

Jurnalistul auto Steve Sutcliffe a prezentat un top al celor mai spectaculoase drumuri pe care a condus. El a enumerat 6 trasee din Europa, iar Transfagarasanul a fost trecut pe primul loc. Transfagarasanul.

Exces de putere: Motivul surprinzator pentru care Nicusor Dan a pierdut alegerile

Nicusor Dan a vorbit, la Exces de putere, despre alegerile locale din 5 iunie, pe care le-a pierdut in fata candidatului PSD cu cateva procente, precum si despre parcursul electoral al Uniunii Salvati.

Faze tari: Se pregatea sa coboare de pe scara rulanta, cand totul a luat o intorsatura neasteptata; Politistii-gardieni, trimisi la scoala. Ordin: invatati romanes; Ceva nu miroase bine. Motivul halucinant pentru care o tanara si-a folosit geanta pe post

Povestea uluitoare din spatele imaginii. Ce se ascunde, de fapt, sub barba care nu a mai fost tunsa de 8 luni. Timp de peste 25 de ani, Rose Geil s-a luptat cu excesul de. Sex ca in filme intr-un metrou din Rusia. Sexul nu mai este de mult un subiect tabu pentru tineri.

4 motive reale pentru care relatiile se destrama

Relatiile de iubire incep frumos, dar de cele mai multe ori se destrama nu din cauza unor argumente reale, ci din cauza scenariilor lipsite de fundament pe care ni le construim in mintea noastra. Potrivit psihologilor,.

Bill Gates va dona 100.000 de pui de gaina locuitorilor Africii, pentru a-i scoate din saracie

Fondatorul imperiului Microsoft, Bill Gates, considera ca o solutie buna pentru a iesi din saracie este sa cresti pui de gaina.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )