Libnet.ro
UNICEF

18:30

Motivul pentru care Simona Halep nu poate conduce n Romnia super-bolidul primit de la organizatorii Turneului Campioanelor

Hotnews Hotnews,
 Motivul pentru care Simona Halep nu poate conduce n Romnia super-bolidul primit de la organizatorii Turneului Campioanelor

Simona Halep a primit cadou un super-bolid din partea organizatorilor Turneului Campioanelor 2018. Porsche 718 Boxster GTS este masina cu care a fost recompensata sportiva noastra dupa ce a terminat cursa pentru Singapore pe primul loc. Totusi, cea mai buna jucatoare a lumii nu va putea conduce bolidul pe strazile Romaniei. continuă pe Hotnews

Motivul pentru care nu e bine sa mananci niciodata in fata televizorului. Sigur nu te gandeai la asta

Dupa o zi lunga la munca, un serial bun in fata televizorului te poate ajuta sa te relaxezi, mai ales daca este insotit de o cina delicioasa. Cu toate acestea, mancatul in fata televizorului nu este un o.

HALLOWEEN 2018. Ce inseamna cu adevarat aceasta sarbatoare si motivul pentru care multi ii spun Noaptea vrajitoarelor

Halloween este o sarbatoare de origine irlandeza celtica), preluata in timp de multe popoare din lumea occidentala. Multi ii spun Noaptea vrajitoarelor.

Darren Cahill, declaratii emotionante despre Simona Halep:Am inceput sa simt si eu presiunea din acel moment, va dati seama ce simtea ea

Triumful istoric pe care Simona Halep l-a obtinut la Roland Garros 2018 a insemnat enorm pentru Romania si sportul ei. Dupa finalele pierdute la Roland Garros 2017 si Australian Open 2018, Simona a jucat cu o.

OFICIAL: Simona Halep a egalat-o pe Victoria Azarenka la numarul de saptamni pe locul nti n clasamentul WTA

Simona Halep este egala Victoriei Azarenka daca ne raportam desigur la numarul de saptamani ocupat pe locul intai in lume, jucatoarea noastra ajungand luni la 51 de saptamani pe cea mai inalta treapta a ierarhiei. in TOP 100 WTA, Romania se poate lauda cu sase sportive: Halep 1), Buzarnescu 24), Begu 66), Bogdan 82) si Cirstea 85).

OFICIAL: Simona Halep a egalat-o pe Victoria Azarenka la numarul de saptamni pe locul nti n clasamentul WTA (51)

Simona Halep este egala Victoriei Azarenka daca ne raportam desigur la numarul de saptamani ocupat pe locul intai in lume, jucatoarea noastra ajungand luni la 51 de saptamani pe cea mai inalta treapta a ierarhiei. in TOP 100 WTA, Romania se poate lauda cu sase sportive: Halep 1), Buzarnescu 24), Begu 66), Bogdan 72), Niculescu 82) si Cirstea 85).

Spectacol fara primadona. Turneul Campioanelor incepe azi la Singapore, dar Simona Halep nu se afla printre protagonistele marii competitii

Ceea ce era de asteptat s-a intamplat. Simona Halep nu poate juca la Turneul Campioanelor, din pricina durerilor cauzate de hernia de disc.

Clasamentul WTA: Simona Halep o egaleaza pe Victoria Azarenka n clasamentul longevitatii jucatoarelor numarul 1 mondial

Simona Halep incepe, luni, saptamana cu numarul 51 in fruntea clasamentului WTA. Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis a publicat cu o zi mai devreme ierarhia, pentru a fi actualizata in vederea Turneului Campioanelor, care a inceput duminica. Halep o egaleaza pe Victoria Azarenka din Belarus, care a stat 51 de saptamani pe locul I, fiind pe locul 10 in clasamentul longevitatii jucatoarelor numarul 1 mondial. Sportiva romana isi va pastra pozitia pana la finalul anului, cand va ajunge la 60 de saptamani pe locul I.

FOTO Cum arata masina de 100.000 de dolari pe care a primit-o Simona Halep pentru ca este jucatoarea anului 2018

Simona Halep nu va juca la Turneul Campioanelor de la Singapore, dar a mers in orasul asiatic pentru a-si lua premiul cuvenit pentru parcursul din 2018.

Simona Halep a revenit acasa si e gata de concediu: O sa plec cu cine imi place si cu cine ma smt bine

Simona Halep s-a intors de la Singapore, acolo unde a fost premiata cu trofeul pentru cea mai buna jucatoare a lumii.

Simona Halep a revenit acasa si e gata de concediu: O sa plec cu cine imi place si cu cine ma simt bine

Simona Halep s-a intors de la Singapore, acolo unde a fost premiata cu trofeul pentru cea mai buna jucatoare a lumii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )