Libnet.ro
UNICEF

07:46

Motivul pentru care tot mai multe femei renunta la menstruatie: E o binecuvantare

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care tot mai multe femei renunta la menstruatie: E o binecuvantare

Conform unor studii recente, ciclul menstrual nu are un beneficiu asupra sanatatii, din ce in ce mai multe femei alegand sa foloseasca anticonceptionale pentru a-l opri. Recent, in Marea Britanie, a fost. continuă pe Antena3

De ce renunta tot mai multe femei la menstruatie. Pare una dintre marile erori de design ale lui Dumnezeu

Conform unor studii recente, ciclul menstrual nu are un beneficiu asupra sanatatii, din ce in ce mai multe femei alegand sa foloseasca anticonceptionale pentru a-l opri. Recent, in Marea Britanie, a fost inregistrata a scadere a vanzarilor la tampoane care a fost corelata cu folosirea din ce in ce mai larga a metodelor contraceptive care sa opreasca sau usureze ciclul menstrual, scrie The Guadian.

No Putin - No Russia. Tot mai multe voci cer schimbarea Constitutiei rusesti, dar totul pare sa fie un plan de a-l pastra pe Vladimir Putin la putere

Tot mai multe evenimente indica faptul ca Rusia se pregateste de o revizuire masiva a Constitutiei, premiera in ultimii 30 de ani, astfel incat sa-l mentina pe Vladimir Putin la Putere, avand in vedere.

Florentin Pandele, motivul pentru care a hotarat sa candideze la prezidentiale: Am iesit sa imi apar sotia si m-am pus in fata glontului otravit dat de Liviu Dragnea

Florentin Pandele a declarat, la Antena 3, ca motivul pentru care a hotarat sa candideze la alegerile prezidentiale a fost pentru a-si apara sotia. Imediat dupa alegerile din 26 mai, presedintele.

Digi 24: Daniel Dobre dezvaluie motivul pentru care Simona Halep refuza sa mearga la emisiuni televizate in Romania

Simona Halep e afectata de atitudinea hater-ilor atat in randul comentatorilor sportivi, cat si in randul fanilor. Este motivul pentru care a renuntat sa mai citeasca presa si comentariile si nici nu merge in emisiuni televizate, a dezvaluit Daniel Dobre, antrenorul proaspetei campioane de la Wimbledon, la Digi24.

Motivul pentru care Meghan Markle nu a mers sa o felicite personal pe Simona Halep la Wimbledon

Meghan Markle si Kate Middleton s-au aflat in tribuna la finala de la Wimbledon, castigata de Simona Halep in fata Serenei Williams. La finalul partidei, doar Kate a mers sa o felicite pe Simona, iar presa a incercat imediat sa speculeze motivul pentru care Meghan Markle nu a mers sa o felicite personal pe romanca.

Motivul pentru care Meghan n-a felicitat-o personal pe Simona Halep! Are legatura cu Kate, iar Serena o apara pe Ducesa

Simona Halep si-a indeplinit sambata cel mai mare vis, reusind sa castige, la Londra, celebrul turneu Wimbledon. inainte de marea finala, Simona Halep a afirmat ca ar dori ca in loja regala aflata in.

Motivul pentru care o tanara si-a pus un PREZERVATIV pe picior. Povestea a devenit VIRALA (FOTO)

O tanara a postat pe contul sau de Twitter o imagine in care apare cu un picior bagat intr-un prezervativ. Imaginea si povestea Valeriei a devenit virala.

Celine Dion, grav bolnava? Motivul ingrijorator pentru care a slabit atat de mult. Cum a ajuns sa arate

Celine Dion isi ingrijoreaza foarte mult fanii. Acestia cred serios ca artista este bolnava. Din pacate, zvonurile din lumea publica sunt din ce in ce mai rele in ceea ce o priveste pe cunoscuta solista. Celine Dion este bolnava? De ce a slabit atat de mult Zvonuri grele in lumea mondena despre Celine Dion! Cu .

Numarul de like-uri de pe Instagram nu va mai fi vizibil pentru utilizatorii din mai multe tari, incepand de joi

Numarul de like-uri de la postari nu vor mai fi vizibile pe Instagram in mai multe state, inclusiv Australia si Japonia, pentru a inlatura presiunea la care sunt expusi utilizatorii, scrie BBC News.

Geanina de la Insula Iubirii si-a facut mai multe operatii estetice, dupa filmari. Cum arata acum

Geanina de la Insula Iubirii si-a schimbat look-ul dupa ce s-au incheiat filmarile pentru emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 1. Si-a facut mai multe operatii estetice si pare de nerecunoscut, dar si-a schimbat chiar si atitudinea. Totul pare sa aiba legatura cu o noua poveste de dragoste. Geanina de la Insula Iubirii si-a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )