Libnet.ro
UNICEF

19:30

Motivul pentru care nu trebuie sa acoperi caruciorul bebelusului. Un simplu voal ii pune viata in pericol

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care nu trebuie sa acoperi caruciorul bebelusului. Un simplu voal ii pune viata in pericol

Acoperirea caruciorului copiilor, fie si cu un voal subtire, poate genera un efect de sera foarte periculos, au stabilit cativa cercetatori suedezi. Acest simplu gest, acoperirea caruciorului in care plimbi. continuă pe Antena3

Motivul pentru care ar trebui sa tii mereu telefonul in mana dreapta

Cercetatorii au demonstrat ca mana in care tinem telefonul cand vorbim are un rol important in calitatea sunetului. Profesorul Gert Frolund Pedersen, de la Universitatea Aalborg din Danemarca, arata,.

Motivul pentru care nu e bine sa bei cafea rece

Nu este indicat sa consumi cafea daca a trecut mai mult de doua ore de la prepararea ei. Cel mai sanatos este s-o bei in cel mult 30 de minute, spun expertii. Dupa aceasta perioada, cafeaua se raceste.

Cluj: O femeie si-a batut copilul de 1 an si a amenintat ca il arunca sub tren. Motivul pentru care a apelat la acest gest

O femeie din comuna Borsa, judetul Cluj, in varsta de 28 de ani, si-a batut copilul de 1 an si a amenintat ca il arunca sub tren, daca nu este lasata sa calatoreasca fara bilet. La data de 25 iun.

Motivul pentru carene este greu sa retinem numelepersoanelor cunoscute recent

Fiecare dintre noi am trecut prin situatia de a cunoaste o persoana, iar in timpul discutiei sa ne dam seama ca nu ne amintim numele interlocutorului. Un neurolog explica de ce nu retinem usor numele.

Trei motive pentru care Boris Johnson l admira tot mai mult pe Donald Trump

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, care la o receptie privata a afirmat ca il admira tot mai mult pe presedintele american Donald Trump, a explicat motivele pentru care a facut aceste afirmatii, informeaza site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Si-au pus fiul sa participe la partidele lor de amor. Motivul socant pentru care au facut asta

Si-au pus fiul sa participe activ la partidele lor de amor, iar motivul este de-a dreptul socant. Cuplul si-a fortat fiul de 11 ani sa li se alature pentru a-l impiedica sa fie gay. Parintii l-au pus sa.

Motivul ingrijorator pentru care Regina Marii Britanii nu a mai participat la un eveniment important

Regina Marii Britanii nu a mai participat la slujba la care trebuia sa fie prezenta din cauza unei indispozitii. Catedrala Saint Paul a tinut, joi, o slujba prin care a marcat cea de-a 200-a aniversare a.

Motivul uimitor pentru care o femeie a fost eliberata din inchisoare dupa ce si-a injunghiat sotul infidel

O femeie care si-a injunghiat sotul dupa ce a aflat ca acesta o insela cu o prietena, a fost eliberata din inchisoare pentru ca un judecator a decis ca agresoarea a fost supusa unui stres.

Radu Banciu: Avem o stire senzationala, care trebuie sa intereseze tot romanul, mai ales in aceste momente, cand nu mai exista nicio speranta pentru viitor (VIDEO)

Radu Banciu a abordat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, un subiect ceva mai putin obisnuit: capacul frigorific mortuar, pe care au inceput sa-l ofere prestatorii de servicii.

Domnul Ionescu si cele 3 motive pentru care Isarescu vrea sa-i limiteze gradul de ndatorare

Domnul Ionescu a luat un credit ipotecar in 2007. Pe atunci, rata lui la banca era cam un sfert din salariu. Vecinul lui, dl. Popescu, a luat saptamana trecuta un credit identic. Desi Ionescu si Popescu au salarii egale, rata lui Popescu este o treime din salariu. Cand vine vorba despre gradul de indatorare, Banca Nationala lucreaza cu un indicator opac dupa nume: DSTI. Adica, Debt-Service-To-Income, sau pe romaneste serviciul datoriei raportat la venitul disponibil. Si mai pe scurt, cat dai pe ratele bancare din salariul pe care il iei lunar. Un roman care are un salariu de 2. 000 de lei si plateste rate de 1. 000 de lei, are un DSTI de 50%. Cei care au luat credite pentru locuinte in ultima perioada simt mai puternic rata la salariu decat cei care au luat acelasi credit mai demult, arata un Raport publicat vineri dupa amiaza de Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )