Libnet.ro
UNICEF

11:45

Motivul pentru care urma pasului lui Neil Armstrong de pe Luna este diferita de cizma sa

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care urma pasului lui Neil Armstrong de pe Luna este diferita de cizma sa

Pe data de 20 iulie 1969 Neil Armstrong a facut istorie, devenind primul om care a mers pe Luna. Americanul era comandantul misiunii de aselenizare Apollo 11 din iulie 1969. Exista insa voci care sustin ca pasul. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Meghan Markle trebuie sa stea mereu in spatele lui Kate Middleton

De cand a devenit ducesa, Meghan Markle este obligata sa faca un pas in spate atunci cand se afla in prezenta rudelor care fac parte din Familia Regala. Evident, nimeni nu merge in fata Reginei Elisabeta.

Motivul pentru care unei femei au inceput sa-i cedeze organele imediat dupa ce a nascut

Louise Double este o femeie in varsta de 31 de ani, din Jersey, careia i-au cedat brusc organele, imediat dupa ce a nascut. La jumatate de ora dupa ce a nascut o fetita, Louise a spus ca nu se simte.

Liviu Dragnea nu participa la intalnirea de vineri cu Jean-Claude Juncker. Motivul pentru care liderul PSD si-a delegat atributiile

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu va fi prezent vineri la intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, deoarece nu se afla in tara. El va fi reprezentat, insa, de.

Motivul incredibil pentru care furculita a fost respinsa la inceputuri de Biserica

Furculita este un obiect banal pe care-l folosim pentru a consuma mancarea solida. Totusi, aceasta are o istorie extrem de controversata si aparitia ei a fost primita cu reticenta de lumea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )