Libnet.ro
UNICEF

06:00

Motivul socant pentru care cadavrul unui bebelus este tinut de doua luni la morga din Vaslui

Antena3 Antena3,
Motivul socant pentru care cadavrul unui bebelus este tinut de doua luni la morga din Vaslui

Cadavrul unui bebelus este tinut la morga Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui de doua luni, iar familia nu a putut sa-si inmormanteze copilul, deoarece autoritatile nu au gasit o solutie pentru. continuă pe Antena3

Birocratie cinica de Romania: cadavrul unui bebelus, tinut doua luni la morga. Familia a fost trimisa acasa cu sicriul gol

Unei familii din judetul Vaslui i s-a interzis timp de doua luni sa duca acasa cadavrul copilului mort aflat la morga Spitalului Judetean de Urgenta. Un sir de balbe a unor angajati ai statului a condus la o situatie cinca si absurda.

Motivul incredibil pentru care ar trebui sa adaugi bicarbonat de sodiu in ceaiul verde

Ceaiul verde este o bautura extrem de sanatoasa. in combinatie cu bicarbonatul de sodiu face insa adevarate minuni. Daca il combini cu bicarbonatul de sodiu, obtii o bautura care te ajuta sa slabest.

Motivul genetic pentru care nu esti o persoana matinala

Dupa prima, a doua sau chiar a treia ceasca de cafea dimineata inca te simti letargic. Chiar si atunci cand reusesti sa dormi opt ore pe noapte, mintea incepe sa-ti functioneze cum trebuie pe la.

PSD spune motivul pentru care strainii au o impresie proasta despre Romania

Social-democratii au reactionat la declaratiile, de marti din Germania, ale presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca nu este de mirare ca strainii au o perceptie proasta despre Romania, in conditiile in ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )