Libnet.ro
UNICEF

13:15

Un motociclist de 21 de ani a murit in urma unui accident. Martorii spun ca ambulanta a ajuns tarziu la fata locului

B1 B1,
Un motociclist de 21 de ani a murit in urma unui accident. Martorii spun ca ambulanta a ajuns tarziu la fata locului

A fost ultima cursa pentru un motociclist de 21 de ani din judetul Cluj. Tanarul a murit in urma unui accident in care au mai fost implicate o dubita si un TIR, informeaza B1 TV. Martorii spun ca ambulanta a. continuă pe B1

FOTO Imaginile cumplite de la accidentul in care doi bunici si nepotul lor au murit in masina spulberata de un camion

Trei oameni, printre care un copil de 14 ani, au murit astazi in urma unui accident rutier petrecut in apropiere de Hateg, pe Drumul National 66. Doi bunici si nepotul lor au decedat pe loc in masina cu care se deplasau spre Germania, dupa ce autoturismul a intrat sub rotile unui autotren.

SUA: Doua persoane au murit in urma unui atac armat

Doua persoane, dintre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite in Louisiana, dupa ce un barbat, ruda a victimelor, i-a impuscat si a fugit de la locul faptei cu masina, provocand un accident la cateva sute de metri distanta.

Copil de patru ani, transportat la spital cu un elicopter SMURD, dupa ce s-a intoxicat cu fum, in urma unui incendiu

Un copil de patru ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucuresti, joi, dupa ce a fost intoxicat cu fum, in urma unui incendiu izbucnit intr-o locuinta din judetul Dambovita, flacarile extinzandu-se si la o casa din apropiere.

Dambovita: Un copil de patru ani, intoxicat cu fum in urma unui incendiu, a fost transportat la un spital din Bucuresti cu un elicopter SMURD

Un copil in varsta de patru ani din judetul Dambovita a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucuresti, joi, dupa ce s-a intoxicat cu fum, in urma unui incendiu, an urma unui incendiu care a.

Doua persoane, carbonizate in urma unui accident rutier la Corabia

Un grav accident rutier a avut loc azi-noaptea pe raza orasului Corabia, in urma caruia doua persoane au murit, cadavrele acestora fiind gasite carbonizate in interiorul masinii. Pompierii care au intervenit la fata locului nu au putut face nimic pentru a-i ajuta pe cei din interiorul autoturismului, o persoana neputand fi indentificata din cauza arsurilor.

Lantul hotelier Sheraton a intrat in Romania, in urma unui parteneriat cu Grand Plaza Hotel

Lantul hotelier Starwood Hotels Resorts a intrat oficial pe piata din Romania cu brandul Sheraton, dupa ce a semnat un contract de franciza pe cel putin 20 de ani cu Grand Plaza Hotel, care detinea fostul hotel Howard Johnson din Bucuresti, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )