Libnet.ro
UNICEF

08:30

MS: Noi precizari privind cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges

România Liberă România Liberă,
MS: Noi precizari privind cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat, joi, ca o echipa de epidemiologi continua ancheta, in gospodariile din judetul Arges. Mai mult, ministrul a transmis ca in jurul orei 15. 30, expertii internationali vor ajunge in Romania, pentru a contribui la investigatiile care au produs imbolnavirea copiilor. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii a afirmat ca lipsa rezultatelor din ancheta imbolnavirii bebelusilor din Arges il nemultumeste

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat miercuir ca este foarte frustrat de faptul ca nu exista inca rezultatele anchetei in cazul inbolnavirii bebelusilor din Arges.

DSP Arges, in cazul imbolnavirii bebelusilor: Apa plata si laptele praf respecta standardele in vigoare

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Arges au anuntat, luni, ca probele de lapte praf si apa plata analizate corespund standardelor in vigoare, iar apa din retelele publice, folosita la prepararea hranei copiilor internati la Bucuresti, este potabila .

Dr Alexandru Rafila, despre cauzele imbolnavirii bebelusilor din Arges: vom avea concluzii intr-o saptamana

De doua saptamani, medicii si autoritatile incearca sa identifice cauza imbolnavirii a bebelusilor cu varste intre 7 luni si 1,5 ani proveniti din localitati diferite ale judetului Arges. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, dr Alexandru Rafila, ne-a declarat ca acest lucru este greu de realizat, iar concluziile finale vor fi prezentate intr-o saptamana.

Al treilea bebelus bolnav din Arges a murit. Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta. Ministerul Sanatatii a publicat, marti, pe site-ul institutiei, un raport preliminar, privind ancheta in cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges. Astfel, MS transmite ca nu exista o sursa unica de imbolnavire a bebelusilor. Mai mult, din datele de mentionate in foile de observatie, nu s-a indentificat nicio legatura intre cazuri.

Cazul bebelusilor din Arges: Ministrul Sanatatii, chemat sa dea explicatii in Comisia de sanatate din Parlament

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu se va prezenta, miercuri, in Comisia de sanatate din Parlament, unde va prezenta un raport privind situatia bebelusilor din judetele Arges si Dolj, internati la Spitalul Marie Curie. Miercuri dimineata, ministrul a mers si la unitatea sanitara bucuresteana, de unde a transmis ca investigatiile in cazul imbolnavirilor continua.

Comunitatea bancara trimite noi precizari la darea in plata: ce obiectii au bancherii si cum vor sa modifice textul legii

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) si Asociatia Romana a Bancilor ARB) au trimis autoritatilor locale si europene noi precizari cu privire la darea in plata, cele mai importante fiind legate de Prima Casa, retroactivitatea legii si.

Familiile bebelusilor din Arges vor sa dea in judecata statul roman

Familiile bebelusilor din Arges, internati in mai multe spitale cu infectii puternice ar putea infiinta o asociatie, cu scopul de a da in judecata institutiile care nu si-au facut treaba, a declarat bunicul celui de-al treilea copil care a murit la Spitalul Marie Curie, Alexandru Anghel.

Noi reguli privind impozitul pe casa in care ai firma

Proiectul de norme ale Codului fiscal vine cu noi prevederi privind impozitarea cladirilor cu destinatie mixta, utilizate atat ca sedii sociale, cat si ca locuinte, care nu au suprafete clar delimitate in functie de scop. Astfel, proprietarii persoane fizicevor plati impozit ca pentru locuinta, desi desfatoara activitate la sediu, daca declara pe propria raspundere ca nu deduce utilitatile, potrivit Profit. ro.

Fostul presedinte Sarkozy, audiat de judecatorii de instructie in ancheta privind finantarea campaniei sale din 2012

Fostul presedintele francez Nicolas Sarkozy a sosit marti dimineata pentru a fi audiat de judecatorii de instructie in ancheta privind finantarea campaniei sale din 2012, o investigatie care ar putea conduce la inculparea sa, informeaza AFP.

Dupa trei saptamani de la criza imbolnavirii bebelusilor, ministrul Sanatatii merge cu premierul Ciolos la Spitalul de Pediatrie din Pitesti

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat joi seara la Digi 24 ca vineri se va deplasa impreuna cu premierul Dacian Ciolos la Spitalul de Pediatrie din Pitesti pentru a observa situatia de ansamblu, anunta Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )