Libnet.ro
UNICEF

12:00

MTV Movie Awards 2016: Lista castigatorilor - care a fost cel mai bun sarut de pe marile ecrane

Adevărul Adevărul,
MTV Movie Awards 2016: Lista castigatorilor - care a fost cel mai bun sarut de pe marile ecrane

Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens a fost marele castigator al galei MTV Movie Awards, dupa ce a fost recompensat cu trei trofee, inclusiv pentru Cel mai bun film al anului. continuă pe Adevărul

Castigatorii Galei MTV Movie Awards 2016: Razboiul Stelelor si Deadpoll, marii castigatori (VIDEO)

Ultimul film din Saga Razboiul Stelelor si productia Deadpool, au fost marii castigatori la Premiile MTV Movie Awards 2016. Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei, al 7-lea episod din populara serie.

Negrul e din nou la putere! Cele mai frumoase 7 tinute de la MTV Movie Awards

Negrul e din nou la putere! Criticii e moda au analizat in amanunt fotografiile de pe covorul rosu de la MTV Movie Awards si au ajuns la o parere unanima: anul acesta, se poarta in continuare negrul. Marile vedete de la Hollywood au ales tinute negre pentru marea seara, iar Cara Delevigne, Gigi Hadid si Kendall Jenner au fost favoritele criticilor.

Aceste scene din Captain America: Civil War iti arata cine va detine controlul

In timpul MTV Movie Awards, Marvel a prezentat un clip scurt din Captain America: Civil War, si arata uimitor. Scena debuteaza cu Captain America, Falcon si Scarlet Witch intr-un fel de misiune de salvare, in care inving un grup de soldati cu armuri, arme si tot tacamul. Aparent,viitorul suna foarte bine pentru fanii universului Marvel.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )