Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mugur Ciuvica, despre declaratia Elenei Basescu privind darul de la nunta sa: Toate astea sunt vrajeli basiste

Antena3 Antena3,
Mugur Ciuvica, despre declaratia Elenei Basescu privind darul de la nunta sa: Toate astea sunt vrajeli basiste

Elena Basescu sustine ca a strans jumatate de milion de euro din darul de la nunta sa. Suma apare in declaratia de avere a fiicei presedintelui. Mugur Ciuvica a comentat aceasta informatie in cadrul. continuă pe Antena3

Victor Ponta nu comenteaza deocamdata declaratia lui Traian Basescu privind referendumul

Aflat intr-o vizita oficiala la Bratislava, premierul Victor Ponta a transmis presei, prin intermediul unui consilier, ca nu comenteaza deocamdata declaratiile presedintelui Traian Basescu privind declansarea.

E o iesire precipitata. Iliescu, despre anuntul facut de Basescu privind referendumul

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este de parere ca Traian Basescu a avut o iesire cam precipitata cand a anuntat inceperea procedurilor privind referendumul. Iliescu a aratat ca presedintele Rom.

Pauza de ras cu TimesNewRoman.ro: 7 lucruri despre divortul Elenei Udrea

Romanii isi cumpara pari, in caz ca viitura Dunarii va aduce si unguriFenomen inexplicabil la Bac: In unele sate din Teleorman, promovabilitatea a ajuns deja la 110%7 lucruri despre divortul Elenei UdreaVesti bune pentru fani! Vin Diesel si The Rock se vor casatori in Fast and Furious 7Cod Galben la toate televiziunile: romanii vor fi inundati cu stiri despre ploaie.

Oprescu, despre anuntul lui Basescu: E dorinta de a incerca sa impuna un lucru in care crede.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, cu referire la anuntul presedintelui Traian Basescu privind referendumului, ca este dorinta acestuia de a incerca sa impuna un lucru in care crede, scrie Mediafax. El a adaugat ca presedintele, aflat la sfarsit de mandat, ar trebui sa fie mai elastic. Ne jucam cu referendumuri din astea, el fiind si Scorpion, eu cam cunosc genul asta de actiune, el este mult mai batran decat mine, cu vreo 3 zile, e dorinta asta de a incerca sa impuna .

Badea, despre anuntul lui Basescu: Sunt devastat sufleteste

Anuntul privind declaratia de presa pe care o va sustine presedintele Traian Basescuin aceasta seara l-a devastat sufleteste pe Mircea Badea. Sunt devastat sufleteste, ma intereseaza rau de.

Cand analizeaza parlamentarii propunerea lui Basescu privind referendumul. Vezi ce spune Zgonea.

Solicitarea presedintelui Traian Basescu- de a supune dezbaterii publice, prin intermediul unui referendum, modificarea structurii Parlamentului- va fi analizata, luni, in plen, iar votul parlamentarilor ar putea fi dat marti, potrivit unor surse citate de Realitatea TV. _ _ _ _ Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, ca punctul de vedere al Parlamentului in privinta referendumului solicitat de Traian Basescu va fi dat cat mai repede posibil, deoarece .

USL-ul a intrat in sedinta, dupa declaratiile lui Basescu privind un nou referendum

Conducerea USL s-a reunit in sedinta, miercuri dimineata, la Senat, iar potrivit unor surse politice intalnirea are loc ca urmare a declaratiilor presedintelui Traian Basescu, care marti seara a anuntat ca.

Mircea Badea, despre dorinta lui Basescu de a organiza un alt referendum: Tupeul acestui macac este urias

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de marti a emisiunii in gura presei declaratiile presedintelui Traian Basescu, acesta solicitand organizarea unui nou referendum pentru Parlament unicameral si 300.

Crin Antonescu, despre opunerea lui Basescu de a revizui Constitutia, la Subiectiv

Revizuirea Constitutiei a intrat in linie dreapta. Traian Basescu este hotarat sa respinga acest demers. Cum va reusi USL sa treaca peste opozitia presedintelui? Raspunsul il aflam de la presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )