Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mugur Ciuvica: A fost un proces de demonizare a profesorului Dan Voiculescu

Antena3 Antena3,
Mugur Ciuvica: A fost un proces de demonizare a profesorului Dan Voiculescu

La un an de la condamnarea lui Dan Voiculescu, Mugur Ciuvica a comentat in emisiunea QA de la Antena 3 abuzurile din dosarul Telepatia. A fost un proces continuu de demonizare a profesorului Dan Voicule. continuă pe Antena3

QA. Imagini in premiera cu Dan Voiculescu

Alessandra Stoicescu a prezentat, in emisiunea QA, imagini in premiera cu Dan Voiculescu. Sunt imagini rare din arhiva personala a profesorului Dan Voiculescu. Cititi si: Un an de la condamnarea lui Dan.

Un an de la condamnarea lui Dan Voiculescu. Un rechizitoriu inept, realizat de un procuror acuzat in prezent de luare de mita si spalare de bani

Pe 8 august se implineste un an de cand Dan Voiculescu a fost condamnat la inchisoare in dosarul ICA. Mugur Ciuvica, in cea mai recenta carte pe care o semneaza, Zece ani rai, face o radiografie a procesului.

Cartea lui Mugur Ciuvica, vanzari mai mari decat cea a lui Iohannis

Cartea lui Mugur Ciuvica, Zece ani rai, se afla inaintea celei a presedintelui Klaus Iohannis, la sectiunea Politic, pe un site de vanzare a cartilor. Anuntul a fost facut de Mugur Ciuvica,.

Dan Voiculescu, mesaj la un an de la condamnarile in cel mai grav proces politic

In urma cu un an, pe 8 august 2014, sediul Antena 3 era confiscat, iar fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu era condamnat la inchisoare in cel mai grav dosar politic de dupa 1989. Alti 10 oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )